Glamour's daghoroscoop: woensdag 2 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Vandaag wordt van je verwacht dat je meer rekening houdt met anderen (en met name met familieleden). Het is een kleine moeite om anderen te helpen. Het is zo gepiept.

STIER
21 april-20 mei

De liefde houdt je bezig en je ziet al helemaal voor je hoe mooi jullie toekomst er uit ziet. Stop met dromen en neem het initiatief. Vastberadenheid loont.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het is duidelijk waar jij momenteel het meeste aandacht aan besteedt: de liefde! Verwacht niet dat alle plooien in één keer worden weggestreken, maar het begin is er.

KREEFT
22 juni-22 juli

De sterren adviseren je om je vandaag vooral op jezelf te richten. Wat heb jij nodig? Waar verlang je naar? Wacht niet tot anderen het je geven, maar geef het jezelf.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Geen woorden, maar daden, Leeuw. Verspil geen tijd met dagdromen en plannen maken, maar kom gewoon in actie. Je moet iets afmaken en de tijd dringt.

MAAGD
24 augustus-22 september

Of je gevoel over een vriend(in) klopt? Tja, daar kom je alleen maar achter door het te vragen. Hou er rekening mee dat de situatie totaal anders in elkaar kan zitten dan je denkt.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Niks mis met geld verdienen. Sterker nog; jij hebt momenteel een neus voor zaken doen en extra geld verdienen. Je overbodige spullen verkopen levert alles bij elkaar aardig wat op.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je aantrekkingskracht is vandaag opvallend sterk en als je er op let, merk je dat zelf ook. Mag je gebruik maken van dat voordeel? Uiteraard! Zonde om er niks mee te doen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je steekt je mening vandaag niet onder stoelen of banken. En je mond staat geen seconde stil. Luister ook naar anderen, Boogschutter. Maak geen monoloog van een gesprek.

STEENBOK
22 december-20 januari

Water bij de wijn doen is soms moeilijker dan je denkt. Jij en de ander lijken geen van beiden de eerste stap te willen zetten. Geen wonder dat er vandaag misverstanden ontstaan.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Vriendschap is op dit moment misschien leuker dan de liefde. Gewoon omdat het ongecompliceerder is. Voel je niet schuldig als je niet voelt wat de ander voelt.

VISSEN
20 februari-20 maart

Prille liefde of toe aan een volgende stap? Aan je liefste zal het niet liggen. Je hoeft bij wijze van spreken maar met je vingers te knippen om je zin te krijgen…

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie