Glamour's daghoroscoop: donderdag 3 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je laat je vandaag door niemand iets vertellen en je wacht ook niet tot anderen eindelijk jouw tempo kunnen bijhouden. Dat levert je natuurlijk niet alleen maar blije gezichten op.

STIER
21 april-20 mei

Je houdt niet van verrassingen. Tenminste, niet als ze je eigen planning overhoop gooien. Voel je niet verplicht om blij te reageren als je dat niet bent.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Leg een afspraak vast, want voor je het weet staat je agenda weer vol. Hou er rekening mee dat iets waar je vurig op hoopte een wending neemt. Niks meer aan doen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Niet iedereen is zo eerlijk als je hoopt. Pas op dat niet iemand anders met de eer gaat strijken terwijl jij het werk hebt verricht. Zet het gewoon op papier, voor de zekerheid…

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je hebt een sterke mening die je vandaag niet onder stoelen of banken steekt. Jij durft in ieder geval je nek uit te steken en een risico te nemen. Goed voorbeeld!

MAAGD
24 augustus-22 september

Niemand zegt wat je móet doen, Maagd. Mensen geven je adviezen. Daar mag je mee doen wat je wil, maar sommige tips zijn echt de moeite waard om op te volgen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Laat je niet opjutten, op de kast jagen of uit de tent lokken. Dat is het niet waard. De situatie zegt veel over de ander. Sta er boven. Wees jij gewoon de slimste.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Moet je je aan je afspraak houden of is er ruimte om een aantal zaken te verplaatsen? Jij hebt behoefte aan wat meer vrije tijd. Doe het alleen in goed overleg en wees eerlijk.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Geduld is een schone zaak, maar jij hebt er vandaag weinig talent voor. Geeft niks, want je kunt het niet iedereen naar de zin maken. Vriendelijk je grenzen stellen is de opdracht.

STEENBOK
22 december-20 januari

De thuissituatie levert aardig wat stress op. Los dat eerst op, want je kunt echt niet werken als er zoveel onrust is. Een snelle, tijdelijke oplossing is prima. De rest komt later wel.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Als je ergens aan begint, moet je het afmaken. Je komt niet weg met half werk of uitstel. Sommige dingen kosten veel meer tijd dan je denkt, dus neem dat mee in je overwegingen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Heb je last van hoofdpijn? Misschien heb je te veel aan je hoofd of heb je een verkeerde houding. Meer bewegen, regelmatig een korte pauze en een goede stoel zijn een must.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie