Glamour's daghoroscoop: vrijdag 4 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Loop vandaag met een grote boog om de problemen van anderen heen en laat je er onder geen voorwaarde bij betrekken. Wees zelf ook voorzichtig met confrontaties aangaan.

STIER
21 april-20 mei

Alleen al bij de gedachte aan iemand krijg je vlinders in je buik. Dit voelt serieus, maar toch kunnen jouw gevoelens veranderen. Loop niet op de zaken vooruit, maar geniet van het Nu.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je doet enorm je best om het anderen naar de zin te maken, maar de waardering lijkt wat achter te blijven. Voorkom teleurstellingen en hou ook je eigenbelang in de gaten.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het is nu of nooit. Tenminste, zo voelt het voor jou. Als het tussen jou en iemand anders echt niet meer lekker loopt, waarom investeer je er dan nog in? Neem gerust wat afstand.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het is een fantastisch moment om de deur achter je dicht te trekken en het weekend op een andere plek door te brengen. Een weekendje weg met je liefste? Doen!

MAAGD
24 augustus-22 september

De thuissituatie lijkt je een beetje te overvallen. Heb je te veel hooi op je vork genomen? Mis je overzicht? Vraag om hulp als je er in je eentje niet uit komt, Maagd.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Overal zie je de mooiste spullen en als je gaat shoppen, slaag je beslist. Jij wil indruk maken en natuurlijk heb je daar een nieuwe outfit voor nodig. Je leeft maar één keer…

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Door je charme in te zetten en begrip te tonen, hou jij de touwtjes in handen en kalmeert iemand snel. De ander heeft het momenteel erg lastig en reageert nogal heftig.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Jij bent enthousiast plannen aan het maken, maar je partner denkt daar misschien anders over. Het valt op dit moment niet mee om met jou in discussie te gaan. Slow down!

STEENBOK
22 december-20 januari

Van een gespannen situatie in de ochtend kun je de rest van de dag last hebben. Dingen lopen snel uit de hand en een verkeerd woord is zó gezegd. Let op je woorden en houding!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Verstand en gevoel zitten vandaag niet op dezelfde lijn en jij piekert je suf over een situatie. Misschien moet je toch maar om hulp of advies vragen. Dat lucht op.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je kunt het verwijt krijgen dat je onbereikbaar of afwezig bent. Daar zit een kern van waarheid in, Vissen. Probeer wat duidelijker (en sneller) te communiceren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie