Glamour's daghoroscoop: zaterdag 5 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Aan jou ligt het niet: jij maakt iets bijzonders van deze dag. De liefde staat vandaag hoog op de agenda en jullie hebben vandaag alle tijd voor elkaar. Enjoy!

STIER
21 april-20 mei

Een dag waarop je gezin en familie centraal staan. Ook als je niets hebt gepland, verzin jij op de valreep nog iets leuks. Leuk, want het gaat om de verrassing.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

De ander is nu vooral met zichzelf bezig en jouw goede bedoelingen worden verkeerd opgevat of nog erger: niet eens gezien. Verspil je energie niet, Tweelingen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Iemand steekt je een hart onder de riem en zet je in het zonnetje. Daar word je toch blij van? Je ziet een lastige situatie hierdoor weer veel zonniger in.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Dit is geen dag om moeilijk te doen of veel werk op je schouders te nemen. Leg de lat wat lager. Neem een bericht of verhaal met een flinke korrel zout.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als je geen zin hebt in drukte en gedoe, is dat toch prima? Het lijkt er op dat je vandaag thuis doorbrengt. Hopelijk niet omdat je iets onder de leden hebt. Pak je rust.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Jij bent gefocust op de liefde en je hebt hoge verwachtingen. Ja, het ziet er spannend en vurig uit en de aantrekkingskracht is gigantisch. Het draait om passie en chemistry.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Gebruik je fantasie en creatieve talenten. Zelfs op het allerlaatste moment kun je nog iets leuks in elkaar flansen. De sfeer is goed, ook al loopt het allemaal anders dan je verwacht.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Het gaat niet om de waarde van spullen, maar om de gedachte er achter. Ook met een klein(er) budget kun je uit de voeten. Sla vast wat in voor de komende weken.

STEENBOK
22 december-20 januari

Toeval bestaat niet en je krijgt een aantal seintjes. Let er maar eens op en doe er je voordeel mee. Probeer vandaag vooral op je intuïtie af te gaan.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Spanningen tussen jou en je partner kunnen de sfeer flink beïnvloeden. Betrek anderen er niet bij en praat zaken snel uit. De verschillen zijn niet zo groot als het lijkt, Waterman.

VISSEN
20 februari-20 maart

Een dag om op stap te gaan, te reizen, mensen te ontmoeten en te genieten van goed gezelschap. En iemand heeft nog een leuke verrassing voor je. Te lief!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie