Glamour's daghoroscoop: zondag 6 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Zin om iets te ondernemen? Onderdruk die neiging niet en kijk wie er zin heeft om met jou op pad te gaan. Je bruist van de creativiteit en daar ‘moet’ je iets mee.

STIER
21 april-20 mei

Je straalt iets tegenstrijdigs uit: enerzijds zoek je toenadering, maar je vlucht weg als iemand te dichtbij komt. Geen wonder dat de ander geen hoogte van je krijgt.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je voelt je enorm aangetrokken tot iemand anders en de uitdrukking ‘liefde maakt blind’ is nu helemaal op jou van toepassing. Je gaat er gewoon voor. No matter what.

KREEFT
22 juni-22 juli

Er wacht een klusje of verplichting. Geen zin in? Ach, gelukkig valt het allemaal enorm mee en schiet je enorm op. Je houdt er een goed gevoel aan over.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als het kan, besteed deze dag dan aan jezelf. Pamper jezelf, kook iets lekkers, binge die serie, maak dat schilderij enzovoort. Volg je hart en laad jezelf op. Helemaal verdiend.

MAAGD
24 augustus-22 september

Kun je toegeven aan het gevoel om vandaag een time-out te nemen? Je hebt tijd nodig om een aantal zaken op een rijtje te zetten en daar heb je rust voor nodig.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Wie zegt dat je het geluk niet naar je hand kunt zetten? Vandaag kan een wens in vervulling gaan door er werk van te maken. Het moet lukken om een doel te bereiken.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Niet iedere opmerking heeft een dubbele betekenis, Schorpioen. Zoek niet zo veel achter de woorden van anderen. Je voorgevoel zet je op het verkeerde been.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Gaan of blijven? Doordrukken of terugtrekken? Jezelf aanpassen of je eigen gang gaan. Niemand kan dat voor jou bepalen, maar het is wel tijd om keuzes te maken.

STEENBOK
22 december-20 januari

Iemand anders is vandaag letterlijk of figuurlijk onbereikbaar. Misschien heeft de ander even wat meer ruimte nodig. Laat weten dat je er bent, maar dring niet aan.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Vrijheid of gebondenheid. Het blijft een lastig thema. Je bent onrustig en dat straal je ook uit naar anderen. Probeer jezelf van een afstandje te bekijken. Dan zie je wat anderen zien.

VISSEN
20 februari-20 maart

Dream Big! Het is goed om grote verwachtingen te hebben, als je maar aan je doel blijft werken. Je verbeeldingskracht levert je vandaag in veel opzichten mooie ervaringen op.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie