Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram - Koning van Bekers

Alles gebeurt in zijn eigen tijd. Ik kan anderen helpen om in zachtheid wijze beslissingen te nemen. Doordat jij analytisch bent, maar ook open staat voor de magie van het universum, zie jij ‘the bigger picture’. Jij bent de bemiddelaar, die begrijpt dat de spirituele macht in iedereen zit. Als een heldere spiegel laat jij zien dat we allemaal hetzelfde zijn. En zo leid je anderen liefdevol en als een echte vredestichter over hun eigen hobbels. Geniet van je verhoogde bewustzijn. Je zit boordevol liefde en laat dat doorstromen naar anderen.

Stier - Acht van zwaarden

Als je de zaken durft aan te kijken, zul je zien dat illusies vanzelf wegvallen. Echt kijken naar wat er voor je staat vraagt moed. Leg je handen op je hart en voel dat jij dit kan. Gedragen door het gouden licht, spring je over je zelfbedachte ravijnen. Het enige wat je hoeft te doen, is om die onzichtbare hulp te vragen. Het is onder, boven, naast en opzij. Nodig het uit in je hart en geef alles wat je bezwaart over aan de spirituele helende machten. Jij bent analytisch, maar wat kan je gebeuren? Just believe!

Tweeling - Aas van Staven

De spirituele macht is jouw krachtbron deze week. Wanneer je verbonden bent met deze kracht, verbind je jezelf met oneindig potentieel. Je wordt nu gesteund van alle kanten. Open je armen en ontvang deze golf van voorspoed. Het kan in het begin wat overweldigend aanvoelen, maar je bent eraan toe om deze overvloed te ervaren. Je hebt er tenslotte zelf om gevraagd. Nu is het zover!

Kreeft - Kaart 20 Het oordeel

Je mag nu naar voren treden en in de schijnwerpers gaan staan. Het is belangrijk dat anderen mensen een rolmodel zien. Je bent voorbestemd om tot grote hoogte te stijgen. Laat alle ‘valse’ bescheidenheid vallen en durf je grootsheid uit te drukken. Je wordt geroepen om je volle potentieel te delen met de wereld. Omarm die zegen. Wat helend is voor jou, is ook helend voor iedereen om je heen.

Leeuw - Aas van Bekers

Welzijn is je natuurlijke staat van zijn. Alles wat je nodig hebt, draag je bij je. Je loopt over van compassie en naastenliefde. Anderen genieten van jouw gezelschap. Met jou erbij is alles beter. Jouw optimisme laat anderen over hun eigen grenzen kijken. Alsof zij door jouw magische lichte aura hun eigen angsten durven te verlichten. En onderweg werp je ook nog een schitterend licht op je eigen mogelijkheden en kansen.

Weegschaal - Vier van Bekers

De liefde houdt van jou. Je bent zuinig op iedereen om je heen. Jouw geliefde, jouw relaties jouw familie en jouw vrienden, iedereen krijgt evenveel aandacht van jou. En dat is wat het universum ook aan je vraagt: aandacht, aandacht, aandacht. Steek voor alles waar je dankbaar voor bent een kaarsje aan. En zeg hardop of in jezelf: “Ik heb vertrouwen in de spirituele machten om mij heen. Ik ontvang alles wat goed is voor mij en ik ontvang alles wat goed is voor mijn bijdrage aan het hogere plan”.

Maagd - De Magiër

Ik vertel jou dat magie bestaat. Met mij in je hart, ben jij de alchemist puur sang. Met de elementen water, vuur, aarde en lucht, kun je shape shiften, manifesteren, liefhebben en ontvangen. Zeg als een prayer: “Ik ben toegewijd aan de creativiteit van het leven. Alles wat komt zal vergaan en weer verrijzen. Ik geef mij over aan de grote alwetende aanwezigheid. Ik heb magie in mijn hart en daarom ben ik de Magier”.

Schorpioen - Koningin van Bekers

Ik ben emotionele veiligheid en zit goed in mijn vel. Ik hou van mijzelf en daarom kan ik anderen koesteren en liefhebben. Wie z’n eigen beste vriend is, kan dat ook voor een ander zijn. De harmonie die ik in mijn hart draag, zie ik weerspiegelt in al mijn relaties. En als ik door vermoeidheid of andere disharmonie een ander niet goed behandel, corrigeer ik dat nog dezelfde dag. Harmonie is mijn hoogste waarde. Mijn liefde is doordrenkt met respect en zorg.

Boogschutter - Drie van Bekers

Er is echt iets te vieren en dat doe jij het liefst met je vriendinnen. Wij ondersteunen elkaar als we delen en elkaar liefhebben. Wij zijn allemaal een afspiegeling van elkaar. Het ene is niet los te zien van het andere. Hoe zalig dat nu de tijd is aangebroken dat je van al je succes en zegeningen kunt genieten. Laat je meevoeren op de stroom van het leven. Leun achterover en geniet van het uitzicht. Het universum heeft een heel speciaal plekje voor je gereserveerd.

Steenbok - De Ster

Wat helend is voor jou, is ook helend voor iedereen om je heen. Doordat jij nu jouw verantwoordelijkheid oppakt, kun jij anderen helpen in zachtheid. Jij bent de gekozen leider, die begrijpt dat de spirituele macht met je samenwerkt. Het is belangrijk dat anderen mensen jou als role model zien. Het leven vraagt of jij jouw Goddelijke blauwdruk, die iedereen vanaf geboorte al bij zich draagt, in z’n volle glorie wilt uitpakken. Je bent voorbestemd om tot grote hoogte te stijgen.

Waterman - Tien van Pentakels

Je kunt nu ontspannen en in totale overgave achteroverleunen. Je hebt hard gewerkt en nu sta je ‘Garden of eden’ in volle bloei. Geniet van de rozen en ruik hun zoete geur. En onthoud dat jij al deze financiële en materiële overvloed zelf tevoorschijn hebt getoverd. Je bent de betrouwbaarste van de dierenriem. Nu is de tijd aangebroken om dankbaar te lachen naar al het geluk en leven. Het geluk is een zegen. Het gebeurt tenslotte niet door jou, maar door jou heen.

Vissen - Twee van Bekers

Ik ben jouw rivier, die je naar jouw liefde brengt. Ik schenk je een beker vol liefde en toewijding. Liefde ontvangen is vaak moeilijker dan geven. Dus ontvang van mij net zoveel als je op dit moment nodig hebt, zodat je alles kunt aanvullen in je hart. Een emotionele dry spell heeft altijd een functie, maar die tijd ligt nu achter je. Let goed op, ik kom snel naar je toe op een moment dat je het niet verwacht. Ik kan een oude liefde zijn, een familielid, een vriend of vriend. Of misschien ben ik wel je nieuwe liefde.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie