Met McDonald's X-MASters kun je in december toffe prijzen winnen

McDonald's trakteert weer!

mcdonald's
McDonald's

Dit artikel is in samenwerking met McDonald's tot stand gekomen.

Het is december en dat betekent dat McDonald's ons trakteert op heel veel fijns. Één van onze favoriete restaurants verzint iedere keer weer iets moois om het jaar mee af te sluiten en 2020 is hierop geen uitzondering. Dit jaar wordt de McDonald's App - waar je altijd flinke kortingen in kunt vinden - in de maand december helemaal omgetoverd tot een virtuele game omgeving, waarmee je iedere dag kans maakt op allerlei toffe prijzen. We introduceren: McDonald's X-Masters!

McDonald's X-MASters

Hoe het werkt? Dat zit zo. Vanaf 1 december kun je 23 dagen lang minigames spelen. Wat deze games precies inhouden moet je vooral zelf ontdekken, maar de namen (wat dacht je van McFlurry Hurry? Of de Santa Jump?) klinken in ieder geval al veelbelovend. Er staat iedere dag een nieuwe game voor je klaar. Met deze games maak je kans op X-Medals, waarmee je prijzen kunt winnen. Naast de dagelijkse spelletjes zijn er ook verborgen challenges te vinden in de app. Als je minimaal 15 van de 30 X-Medals behaald hebt, dan mag je deelnemen aan de end-game. En als je de end-game mag spelen, wordt het nog iets spannender: je maakt dan kans op de hoofdprijs van McDonald's en BALR. En de hoofdprijs is... een dag door het leven als een echte BALR!

McDonald's prijzen winnen

We weten al wat je volgende vraag gaat zijn: welke prijzen kun je allemaal winnen?! Ga er even voor zitten, want je kunt veel meer winnen dan alleen een kortingsbon voor McDonald's (en dáár zouden we al dolgelukkig van worden, wat jij?). We mogen een paar prijzen alvast verklappen. Denk aan: een limited edition McDonald's E-Bike, een LG HD TV, een popcorn machine en nog veel meer.

mcdonald's
McDonald's

Op 5 december is het écht pakjesavond, want dan kun je de Limited Edition Super 73 McDonald’s E-bike winnen. De fiets is uitgerust met een speciaal gedesignde tray. Kun je mooi je McDonald's snacks mee vervoeren.

McDonald's App

Klinkt goed, toch? Je bent niet de enige die deze maand meespeelt in de McDonald's App om kans te maken op de prijzen. Een aantal influencers doet met je mee en wij mogen alvast bekend maken welke grote namen dat zijn. Onder anderen Kalvijn, Dylan Peys en Eva Rose gaan hun best doen om zoveel mogelijk X-Medals te verdienen. Speel jij ook mee? Ga naar de McDonald's App om mee te doen met X-MASters, kortingen te scoren en kans te maken op de prijzen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur