Je kunt de meubels van het Efteling Hotel binnenkort kopen in een kringloopwinkel

Het bed van Doornroosje, anyone?

amusement parks reopen in the netherlands
BSR AgencyGetty Images

Ben jij nog steeds jaarlijks (of maandelijks) te vinden in de Droomvlucht, terwijl je je afval mooi mikt in de mond van Holle Bolle Gijs en een wandeling maakt door het Sprookjesbos? De Efteling blijft één van onze favoriete plekken in Nederland en het Efteling Hotel hoort daar natuurlijk bij. Word jij ook blij van het sprookjesachtige interieur in het hotel dat bij het attractiepark hoort? Dan hebben we goed nieuws voor je: de meubels uit het Efteling Hotel zijn binnenkort te koop voor een prikkie!

Meubels Efteling Hotel kringloop

De Efteling gaat begin 2021 haar hotel renoveren. Ze besluiten het deze keer groots aan te pakken: het wordt een totale renovatie, inclusief sanitaire voorzieningen. Dat betekent dat de inboedel gedeeltelijk vervangen wordt. In het kader van duurzaamheid doneert de Efteling het meubilair aan een kringloopwinkel in Kaatsheuvel, het Brabantse dorp waar het attractiepark ligt.

Efteling Hotel renovatie

"Het interieur van de hotelkamers is voor het laatst in 2011 aangepast,” zegt directrice Nicole Scheffers volgens Metro. “Het was een belangrijke voorwaarde om de meubels uit de huidige hotelkamers een tweede leven te geven. We zijn ontzettend blij dat een deel van de overgebleven meubels in onze gemeente kan worden hergebruikt.”

Meubels Efteling Hotel kopen

De renovatie van het Efteling Hotel vindt in 2021 van 4 januari tot 8 maart plaats. Mocht je je huis willen opleuken met meubels die rechtstreeks uit het sprookjesachtige hotel komen, dan moet je in die periode bij de kringloopwinkel De Spullenbank in Kaatsheuvel zijn.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur