ICYMI: McDonald's brengt de mini-kaassouflés terug

De cheese snacks staan weer op het menu

mcdonald's
Getty Images

Ons favoriete soort nieuws is snacknieuws, dus als jij een beetje op ons lijkt word je heel blij van dit gegeven: McDonald's heeft de Cheese Snacks stilletjes weer op het menu gezet. Vorig jaar waren de mini kaassouflés al verkrijgbaar als onderdeel van de Sharebox, en nu staan ze dus weer in hun uppie op het menu om te bestellen als snackje.

McDonald's kaassouflé

De Cheese Snacks zijn te koop in een portie van vier, en ze worden geserveerd met een lekkere Chili Dip. Het is een fijne uitbreiding van McDonald's vega-aanbod. Afgelopen maand lanceerde McDonald's tijdelijk de Veggie McKroket, wat volgens ons een enorm succes was – hij was nauwelijks van echt te onderscheiden. Hopelijk mag-ie terug op het menu!

mcdonald's cheese snacks 2020
McDonald's

De Veggie McKroket was de eerste vleesvervanger voor rundvlees die McDonald's verkocht – voorheen kwam de keten al met bijvoorbeeld de Veggie McChicken en verschillende soorten veggie Chicken McNuggets – allemaal vervangers voor kip. McDonald's wil in 2023 de helft minder vlees verkopen en doet ook tests om rundvlees op een bredere schaal te gaan vervangen door middel van Beyond Meat.

Vega aanbod bij fast food restaurants

Meerdere fastfoodketens doen hun best om de vleesconsumptie terug te dringen, en vegetariërs naar hun restaurants te krijgen. Zo kwam Burger King laatst met een plant-based versie van hun Whopper met 'vlees' van de Vegetarische Slager, en bracht KFC een vegetarische burger uit die doet denken aan hun gefrituurde kip.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur