Glamour's daghoroscoop: maandag 7 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

De week begint weer lekker druk en met een hoop werk. Laat je niet gek maken en pak eerst de urgente zaken aan. Probeer je niet te ergeren aan die ene collega.

STIER
21 april-20 mei

Vandaag lukt het uitstekend om het nuttige en het aangename te combineren. Iedereen doet lekker druk en belangrijk en jij doet gewoon je eigen ding. Slim!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Hoe meer je op de ander let, hoe nerveuzer je wordt. De ander heeft misschien niet eens in de gaten dat je op een teken of berichtje wacht. Waarom onderneem jij geen actie?

KREEFT
22 juni-22 juli

Het is geen onverschilligheid dat iemand niet van zich laat horen. De ander is te druk of is het per ongeluk vergeten. Stuur die reminder maar even. Dat kan geen kwaad.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Hobby’s kosten inderdaad veel geld, maar jij lijkt momenteel geen rem te hebben als het om geld uitgeven gaat. Ai, daar gaat je zorgvuldig opgebouwde buffer….

MAAGD
24 augustus-22 september

Natuurlijk wil je graag dat dingen op jouw manier gaan, maar het heeft geen zin om op je strepen te blijven staan. Probeer anderen ook tegemoet te komen en zoek de middenweg.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Laat een onhaalbare wens los. Je hebt erg hoge verwachtingen en de kans is groot dat je teleurgesteld raakt. Focus je wat meer op jezelf.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Luister naar je voorgevoel en handel er ook naar. Soms moet je verstandig zijn en eieren voor je geld kiezen. Er komt namelijk altijd een beter moment.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Heb je een functioneringsgesprek of sollicitatie? Zorg dat je een professionele indruk maakt. Bereid je nog een keer voor en laat niets aan het toeval over.

STEENBOK
22 december-20 januari

Wat je de afgelopen twee jaar hebt ervaren of geleerd, kun je binnenkort op een nieuwe manier voor je laten werken. Voel je dat je aan het begin van iets nieuws staat?

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je hebt soms zeer heldere ingevingen waardoor puzzelstukjes op hun plaats vallen. De betekenis van een opmerking, blik of gebaar kan je ineens duidelijk worden.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je concentratieboog is niet echt geweldig, Vissen. Misschien moet je toch maar eens je telefoon uit de buurt leggen en met een strakke tijdplanning werken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie