Glamour's daghoroscoop: woensdag 9 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je zou het graag willen, maar je kunt niet altijd de baas zijn. Soms is het slimmer om de ander voorrang te geven en jezelf ondergeschikt te maken. Worth a try!

STIER
21 april-20 mei

Timing is erg belangrijk op dit moment. Je bent iets te ongeduldig waardoor je te vroeg in actie komt en naast het net grijpt. Probeer je wat minder snel te laten afleiden.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Geef je jezelf net zoveel aandacht als anderen? Het is super dat je klaar staat voor je medemens, maar wie is er voor jou? Wees eerlijk: kloppen de verhoudingen?

KREEFT
22 juni-22 juli

Dat prikkelbare humeur komt misschien door onvoldoende slaap of te teveel hooi op je vork. Probeer niet urgente zaken af te stoten of even te laten rusten tot een later moment.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je kunt je niet altijd permitteren om op anderen te blijven wachten. Een deadline is een deadline. Voel je niet schuldig als je in je eentje een knoop doorhakt.

MAAGD
24 augustus-22 september

Door prijzen met elkaar te vergelijken kun je aardig wat besparen. De goedkoopste optie is niet altijd de beste. Service is iets waar je ook op moet letten.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het lukt prima om je grenzen te stellen en voor jezelf op te komen. Voelt goed, hè? Laat je vooral geen schuldgevoel aanpraten. Die tijd is echt voorbij.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Moet je je wilskracht vandaag uit je tenen halen? Tja, er zijn van die dagen dat het niet vanzelf gaat. Hou vol en geef de moed niet op. Het wordt echt makkelijker.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Soms doorbreek je een situatie door je gedachten er uit te flappen. Misschien is het zelfs wel goed dat jij het doet, want anderen durven niet. Jij laat je nu niks wijsmaken.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je bent redelijk klaar met iets of iemand en je kunt er nauwelijks nog energie voor opbrengen. Toch is het de bedoeling dat je het helemaal afmaakt. Kom op, zet nog ff door!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je rebelse kant kun je ook maar een bepaalde tijd onderdrukken. Wees vandaag eigenwijs, tegendraads, uniek en onafhankelijk. Daar krijg jij namelijk energie van.

VISSEN
20 februari-20 maart

Er zijn van die dagen dat alles van een leien dakje gaat. Hou dat positieve gevoel vast en waag een gokje. Als je het lot naar je hand wil zetten, is dit een goede dag.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie