Glamour's daghoroscoop: donderdag 10 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Hoe slim ga jij met je vrije tijd om? En wat doe je op die dagen? Door wat efficiënter met je tijd om te gaan, hou je tijd over én krijg je meer gedaan.

STIER
21 april-20 mei

Maak het jezelf makkelijk en vermijd conflicten en lastige mensen. Doe maar net of je niets hoort of ziet. Van sommige mensen win je het namelijk echt niet.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Maak je niet zo druk om het gedrag van iemand anders, maar probeer meer inzicht te krijgen in je eigen emoties. Heeft die ander eigenlijk niet te veel invloed op jouw stemming?

KREEFT
22 juni-22 juli

Door goed op te letten en te luisteren, kun je vandaag een gratis tip krijgen. Je hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Soms krijg je antwoorden in je schoot geworpen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als dingen ineens uit de hand lopen of je te veel worden, neem dan even wat afstand. Spreek ook duidelijk uit als je tijd nodig hebt om te reageren. Dat is niet zwak, maar sterk.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je hebt een gigantisch zwak voor de een en iemand anders kan het maar niet goed doen. In beide gevallen zegt het vooral iets over hoe jij naar de ander kijkt, Maagd.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het blijft maar cadeautjes regenen. Niet dat je daar een probleem mee hebt, maar misschien kun je nu wel vast dat kerstcadeau kopen. Wacht niet tot het laatste moment.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Heb jij (of je partner) behoefte aan wat meer spanning en opwinding? Jij hebt ideeën genoeg, maar misschien durf je niet goed. Tijd om die gene te overwinnen, Schorpioen!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Iemand anders probeert je iets duidelijk te maken. Misschien heb je dat al lang door, maar kun je er niks mee. Als dat zo is, verdient de ander een helder antwoord.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je hebt de afgelopen tijd veel bereikt, maar toch lijk je daar zelf niet zo enthousiast over. Je bent echt zelf degene die de lat zo hoog legt. Hoe lang hou je dit vol?

WATERMAN
21 januari-19 februari

Op sommige vragen krijg je geen antwoord, Waterman. Probeer het los te laten als je last hebt van de manier waarop iemand met je is omgegaan. Sla dat boek dicht!

VISSEN
20 februari-20 maart

Iets wat je vroeger nooit zou hebben gedurfd, ga je nu doen. Je zelfvertrouwen is er in ieder geval groot genoeg voor. En ja: niet geschoten is altijd mis. Ga er voor!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie