Glamour's daghoroscoop: zaterdag 12 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Wat zit je niet lekker, Ram? Dat ongemakkelijke gevoel probeert je iets duidelijk te maken. Soms is het beter om de confrontatie aan te gaan dan weg te lopen.

STIER
21 april-20 mei

Investeer in je relaties. In je liefdesrelatie, maar ook in vriendschappen en andere mensen die belangrijk voor je zijn. Een spontane afspraak pakt enorm leuk uit.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je laat het achterste van je tong niet zien en je hoopt dat de ander als eerste over de brug komt. Of deze tactiek oplevert wat je hoopt? Dat is totaal onvoorspelbaar.

KREEFT
22 juni-22 juli

Vandaag kan een wens in vervulling gaan. En misschien moet je jezelf die wens gewoon cadeau geven. Let op: het is een dag vol ‘toevalligheden.’

LEEUW
23 juli-23 augustus

Jij bepaalt vandaag de koers en dat is op zich prima. Toch is het slim om een beetje tactvol om te gaan met anderen. Onbedoeld kom je een beetje bot of hard over.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het is voor jou een emotionele tijd en af en toe wordt het je een beetje te veel. Wees lief voor jezelf en trek je niet alles zo persoonlijk aan. Zo is het namelijk niet bedoeld.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Eindelijk nieuws over een financiële kwestie. Als je duidelijkheid hebt, kun je plannen maken. Jaloezie kan de sfeer vandaag verpesten. Zonde en nergens voor nodig.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je voelt heel goed aan hoe je een situatie naar je hand kunt zetten. Gooi je charmes in de strijd, want over deze ene kwestie wil je per se je zin krijgen. Ga ervoor!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Bluffen heeft een enorm risico: je komt ermee weg of je valt door de mand. Het lijkt er op dat je vandaag geluk hebt, maar: hou rekening met een onverwachte wending.

STEENBOK
22 december-20 januari

Andere mensen zien zelfvertrouwen, overzicht en rust. Dat dit wel eens totaal anders kan zijn dan je je voelt, is een feit. Aan jou de keus om meer van jezelf te laten zien.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je kunt er niet tegen als anderen jou manipuleren of onaardig behandelen. Spreek gerust uit als anderen over je grenzen gaan, maar doe het vooral rustig en kalm.

VISSEN
20 februari-20 maart

Iemand probeert je iets duidelijk te maken, maar doet het nogal onduidelijk. Geen zin in de drama’s van anderen? Je hoeft er niet naar te luisteren, Vissen

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie