Glamour's daghoroscoop: zondag 13 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het is aan jou om te kiezen. Je kunt je druk (blijven) maken om dingen die je niet zinnen of je probeert er op een andere manier naar te kijken. Laat je niet op de kast jagen.

STIER
21 april-20 mei

Als dingen niet naar wens gaan of erg veel moeite kosten, kun je ook besluiten om er vandaag geen energie in te stoppen. Focus je op vriendschap en liefde.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je krijgt altijd wel een nieuwe kans. Maar dat betekent niet dat je dingen op dezelfde manier moet aanpakken. Luister naar je gevoel: wil je hier nog energie in stoppen of is het genoeg?

KREEFT
22 juni-22 juli

Let vandaag niet alleen op details, maar ook op de grote lijn. Baseer je keus niet alleen op het nu, maar denk ook vooruit. Weeg alles zorgvuldig tegen elkaar af voor je een knoop doorhakt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het lijkt er op dat een wens in vervulling gaat. Mocht je op het allerlaatste moment toch twijfels krijgen, wuif die gevoelens dan niet weg. Wees eerlijk tegen jezelf.

MAAGD
24 augustus-22 september

Probeer niet alles zo persoonlijk op te vatten, Maagd. Er is weinig voor nodig om je op de kast te krijgen. Hoe moeilijk het misschien is: probeer je emoties te verwoorden.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Soms is het noodzakelijk om je mening niet onder stoelen of banken te steken. Sommige mensen gaan over jouw grenzen heen en daar mag je echt wel iets van zeggen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Een mooie dag om jezelf te verwennen. Als je het geld er voor hebt; waarom gun je jezelf dat ene kostbare item dan niet? Het is immers geen impulsaankoop, maar goed doordacht,

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Sta je op het punt om een grote stap te zetten of knoop door te hakken? Blijf kalm en zet alle voor- en nadelen nog een keer op een rijtje. Het gaat immers om iets belangrijks.

STEENBOK
22 december-20 januari

Durf je op je intuïtie te varen of luister je liever naar je verstand? De laatste tijd geef je je creatieve en spirituele kanten weinig aandacht. Dit is een kans om dat te veranderen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Jij en iemand anders hebben een sterke band, maar zien elkaar weinig. Jammer, maar ook dat is een keuze. Maak tijd vrij voor de mensen die het belangrijkst voor je zijn.

VISSEN
20 februari-20 maart

Een mooie dag om thuis door te brengen en rustig aan te doen. Er staat een zeer drukke week voor de boeg, Vissen. Laad je accu op en ontspan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie