Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

tarot
Glamour

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram - Bekers Negen

Je bent tevreden en hebt rust. Jij straalt en iedereen in je omgeving ziet en voelt dat. Het is belangrijk dat je voldoende tijd neemt om hiervan te genieten. Vergeet niet om het universum te bedanken voor wat je allemaal hebt. Dankbaarheid is het hoogste gebed. Wees ook jezelf dankbaar, dat je zoveel harmonie en liefde toelaat in je hart. En doordat je zo in de flow bent met het universum, zullen er nog meer wonderen verschijnen. Dat is de magische wet van oorzaak en gevolg, ook wel Karma genoemd.

Stier - De Dwaas

Ik ben enthousiast als een kind. Ik zie de wereld zonder gevaar en vertrouw op wat het universum op mijn pad brengt. Ik dans in de regen en wacht gerust op wat er nu nog in de onzichtbare werelden ligt. Ik heb geen haast. Ik heb liefde, magie, onschuld en ben gulzig naar het leven. Ik sta elke morgen op met een liedje in mijn hart. Alles is mogelijk en ik ben zelf klaar voor alle mogelijkheden.

Tweeling - De Geliefden

Wij zijn allemaal een afspiegeling van elkaar. Er kan geen scheiding plaatsvinden in liefde. Het ene is niet los te zien van het andere. Wanneer je kiest te leven vanuit eenheid, zal liefde en voorspoed naar je toe stromen. Alles is met alles verbonden. Wees harmonie en je ervaart harmonie. Wees liefde en liefde komt naar je toe. Wees een geliefde en de geliefde zal verschijnen. Het universum heeft haar eigen wetten en wil met jou samenwerken.

Kreeft - Staven Aas

De spirituele macht is jouw krachtbron deze week. Wanneer je verbonden bent met deze kracht, verbind je jezelf met oneindig potentieel. Je wordt nu gesteund van alle kanten. Open je armen en ontvang deze golf van voorspoed. Het kan in het begin wat overweldigend aanvoelen, maar je bent eraan toe om deze overvloed te ervaren. Je hebt er tenslotte zelf om gevraagd. Nu is het zover!

Leeuw - Koning van Staven

De waarheid is dat liefde nooit kan worden aangetast. Je vleugels groeien vanzelf weer terug met deze Koning van Staven (staven staan voor actie, vuur en energie), kun je over de wereld heen springen. Je voelt je vrij en bovennatuurlijk krachtig. Een sterrenregen zal als een inspirerende douche over je uitstorten. Jij bent klaar voor dit nieuwe avontuur. Vanuit je hart leven is spannend en opwindend. Geniet van alle liefde die je voelt voor jezelf en anderen in deze nieuwe fase. Je zit op de magische universele golflengte. Je inspireert iedereen om je heen.

Maagd - Pentakels Tien

Je kunt nu ontspannen en in totale overgave achteroverleunen. Je hebt hard gewerkt en nu sta jouw ‘Garden of Eden’ in volle bloei. Geniet van de rozen en ruik hun zoete geur. En onthoud dat jij alle financiële en materiele overvloed die op je pad komt zelf tevoorschijn hebt getoverd. Je bent betrouwbaar. Nu is de tijd aangebroken om dankbaar te lachen naar al het geluk en leven. Het geluk is een zegen. Het gebeurt tenslotte niet door jou, maar door jou heen.

Weegschaal - Koningin Bekers

Ik ben emotionele veiligheid en zit goed in mijn vel. Ik hou van mijzelf en daarom kan ik anderen koesteren en liefhebben. Wie z’n eigen beste vriend is, kan dat ook voor een ander zijn. De harmonie die ik in mijn hart draag, zie ik weerspiegelt in al mijn relaties. En als ik door vermoeidheid of andere disharmonie een ander niet goed behandel, corrigeer ik dat nog dezelfde dag. Harmonie is mijn hoogste waarde. Mijn liefde is doordrenkt met respect en zorg.

Schorpioen - De wereld

Je wordt nu van alle kanten gesteund. Je mag lang gekoesterde wensen zien uitkomen. Spreid je armen en ontvang deze nieuwe inspiratie. Je hebt er zelf om gevraagd. En nu is het zover. Verwelkom deze nieuwe veranderingen! Er ligt een compleet nieuw begin te wachten. Misschien heb je wel een magische ingeving gehad. Twijfel niet, je ziel zegt dat dit jouw pad is. Onverwachte gebeurtenissen, zullen je verrassen en bieden je een diepe transformatie van rust, liefde en mogelijkheden.

Boogschutter - De Zon

Je staat volledig in bloei. De Zon verlicht je relaties, je werk, je huis, je leven en je geld. Geniet van de warmte. Je hart is je kacheltje. Het is belangrijk dat je deze overvloed met anderen deelt. Gedeelde overvloed vermeerdert zichzelf. Dus geef. Geef alles wat je hebt en het komt veelvoudig naar je terug. Creatieve projecten krijgen een steuntje in hun rug en jij komt met wonderlijke invallen aanzetten. Je verrast iedereen om je heen. Een dubbele regenboog verlicht je pad. Geef een ‘dank-je-wel-handkus’ aan de zon.

Steenbok - Staven Twee

Ondanks dat jij de eindbestemming nog niet ziet, zijn er creatieve machten aan het roer die jouw reis zullen begeleiden. De magie ligt in de overgave. Het universum zal alles in werking stellen om met deze kaart van de vooruitgang, de toekomst op de drempel van je hart neer te leggen. Hoe minder je doet, hoe sneller het gaat. Vertrouw op de magie van het leven.

Waterman - Aas van Bekers

Welzijn is je natuurlijke staat van zijn. Alles wat je nodig hebt, draag je bij je. Je loopt over van compassie en naastenliefde. Anderen genieten van jouw gezelschap. Met jou erbij is alles beter. Jouw optimisme laat anderen over hun eigen grenzen kijken. Alsof zij door jouw magische lichte aura, hun eigen angsten durven te verlichten. En onderweg, werp je ook nog een schitterend licht op je eigen mogelijkheden en kansen. Een heldere hemel vol sterren lacht je tevreden toe.

Vissen - Tien van Bekers

Het geluk lacht je op alle vlakken in je leven toe. Je bent in harmonie met jezelf, je vrienden en je familie. Je geniet van hun aanwezigheid en zij van de jouwe. Hoe mooi dat je harde werken en je attente ‘tokens of love’ nu verdubbelt naar je terugstromen. Nu is de tijd om te genieten en even al het werk op een lager pitje te zetten. Matters of the heart hebben voorrang. Jij bent blessed omdat zo veel mensen oprecht en innig van je houden en jij van hen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie