Deze prijzen kun je deze week winnen met McDonald's X-MASters

En dan hebben het nog niet eens gehad over de grote hoofdprijs

mcdonald's
McDonald's

Dit artikel is in samenwerking met McDonald's tot stand gekomen.

Het is feest deze maand, zo ook bij McDonald's. Het restaurant heeft iets leuks bedacht om dit jaar af te sluiten met drie van onze favoriete dingen gecombineerd: spelletjes, prijzen en héél lekker eten. De McDonald's App - waar je normaal gesproken al terecht kunt voor flinke kortingen - is deze maand omgetoverd tot X-MASters. We onthulden eerder al welke items je kon winnen (wat dacht je van een Limited Edition Super 73 McDonald's E-Bike?) en inmiddels al vergeven zijn. We lichten nu weer een tipje van de sluier op: deze toffe prijzen kun je winnen.

McDonald's X-MASters

Ken je McDonald's X-MASters al? In december kun je 23 dagen lang minigames spelen. Iedere dag staat er een nieuwe game voor je klaar in de McDonald's App. Als je deze games voltooit, krijg je X-Medals. Daarmee kun je toffe prijzen winnen. Op het moment dat je minimaal 15 van de 30 X-Medals hebt weten te bemachtigen, dan mag je de end-game spelen. Win je dit spel, dan maak je kans op de hoofdprijs, die mogelijk gemaakt is door McDonald's en BALR: een dag door het leven als een echte BALR. Heb je altijd al eens willen weten hoe het is om te leven als een celebrity? Als je de hoofdprijs binnensleept, staat je een hoop luxe te wachten. Zo breng je een bezoekje aan de BALR flagshipstore, mag je lunchen bij je favoriete restaurant (a.k.a. McDonald's!) en je haar laten doen óf naar een high-end beautysalon.

Prijzen winnen

Benieuwd welke prijzen je verder kunt scoren? Op 19 december ligt er weer een mooie prijs op je te wachten: een McDonald's Christmas sweater. Voor als je nog op zoek bent naar een goeie outfit voor je online kerstborrel, of om de wintermaanden op de bank mee door te brengen. Zorg ervoor dat je op 21 december óók naar de app gaat, want op die dag kun je deze toffe customized AirPodcase van McDonald's winnen:

airdpodcase mcdonald's
McDonald's

Ook leuk: er is een Snapchat filter van X-MASters gelanceerd. Probeer 'm op Snapchat en geef jezelf een X-MASters kerst make-over.

X-MASters games

Wat je kunt verwachten van de spellen? Een aantal bekende YouTubers probeerde de X-Masters games al voor je uit. Kalvijn speelde 'Whack a Big Mac' en probeerde een complete BALR outfit te winnen en Harm ging voor de winst tijdens 'Neon Burger Hop' om een Fitness Tracker te scoren. Doe je mee? Ga naar de McDonald's App om kans te maken op één van de dagelijks wisselende prijzen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur