Glamour's daghoroscoop: maandag 14 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

De eclips van vandaag heeft voor jou vooral effect op alles wat te maken heeft met reizen, je studie en/of juridische kwesties. Probeer je vandaag niet druk te maken om bijzaken.

STIER
21 april-20 mei

Als er ergens een deur dichtgaat, probeer ‘m dan niet meer open te maken. Wat voorbij is, is voorbij. Kijk vooruit en accepteer dat je niet alles naar je hand kunt zetten.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

De liefde wordt (weer) op de proef gesteld. Hoe zit het écht tussen jullie? Dit is de tweede eclips dit jaar die invloed heeft op de liefde. Duidelijkheid krijg je hoe dan ook snel.

KREEFT
22 juni-22 juli

Nieuws over je werk? Maak je geen zorgen en neem de tijd om er over na te denken. Verandering is niet altijd vervelend of negatief en dat geldt waarschijnlijk ook in dit geval.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Hou je vandaag een beetje rustig en doe vooral dingen waar je plezier aan beleeft. Ja, het is een goed moment om je bucketlist voor 2021 te maken.

MAAGD
24 augustus-22 september

Investeer in jezelf, je huis, je familie. Dat kan met geld, maar ook met liefde en aandacht. Nieuws over je baan is mogelijk. Laat het op je inwerken voor je reageert.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je hebt al weinig energie, dus verspil je krachten niet aan oeverloze discussies. Wees de wijste en laat je niet verleiden om dingen te zeggen die de boel op scherp zetten.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Sta je op het punt om een grote financiële investering te doen? Je bent er al een tijdje mee bezig, maar ‘ineens’ weet je wat je moet doen. Of juist niet.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Vriend en vijand heeft een mening over je en jij hebt de neiging om er op in te gaan. Het advies? Niet doen! Laat het los. Denk aan jezelf en maak je niet druk om anderen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Er kan een doorbraak komen in een kwestie die al lange tijd speelde. Je ziet de ware aard van sommige mensen en dat kan voor verbazing zorgen. Geloof maar wat je ziet.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het is je duidelijk geworden wie je vrienden zijn en wie niet meer. Het is tijd om die laatste categorie los te laten, Waterman. Het is helaas niet anders.

VISSEN
20 februari-20 maart

Op je werk is het afgelopen jaar veel veranderd en er lijkt nog meer nieuws onderweg te zijn. En het is vandaag al niet je beste dag. Alles gaat voorbij. Ook dit!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie