Glamour's daghoroscoop: dinsdag 15 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Jij eist vandaag dat alles ‘ volgens het boekje’ gaat. Je hebt een punt, maar mensen ergeren zich vandaag snel. Ook aan jou. Extra reden om je mening voor je te houden.

STIER
21 april-20 mei

Hou je het nog vol, of ben je er helemaal klaar mee en sta je op het punt om de handdoek in de ring te gooien? Praat over de dingen die je zo dwars zitten. Dat werkt echt.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

De bemiddeling van iemand anders levert een prima uitkomst op. Misschien krijg je niet helemaal je zin, maar het had veel slechter kunnen uitpakken.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het siert je dat je nog een ultieme poging doet om iemand anders een handreiking te doen. Doe je best, maar dring niet aan. Graag of niet, hoor.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je moet de zin om te werken uit je tenen halen, maar je bent verantwoordelijk genoeg om te doen wat er van je wordt verwacht. Toch hoef je echt niet vol gas te gaan.

MAAGD
24 augustus-22 september

Is je omgeving gezellig, opgeruimd en uitnodigend of struikel je over de spullen en kun je niks vinden? Zorg dat je je fijn voelt in je omgeving

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het voelt misschien als een off-day, maar je bent eigenlijk gewoon klaar voor iets nieuws. Je zult je snel beter voelen. Heb wat meer vertrouwen in jezelf.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als je nog iets voor elkaar wil krijgen, kom dan vandaag nog in actie. Je hebt nog steeds de gunfactor en een streepje voor op veel anderen. Laat die kans niet lopen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Je hebt lang en keihard gewerkt, maar de beloning valt misschien toch een beetje tegen. Misschien moet je dat ene ideaal loslaten en uitkijken naar andere opties.

STEENBOK
22 december-20 januari

Tegen het eind van de dag ontstaat er een leuk idee. Of het uitvoerbaar is? Nou, daar kom je snel achter door snel knopen door te hakken. Geef het een kans.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je laat niet het achterste van je tong zien. Heel verstandig, want op de achtergrond kun je prima zien hoe andere mensen zich gedragen. Dat zegt vaak meer dan duizend woorden.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je kunt prima met je vriendinnen een soort pre-Kerstfeestje organiseren. Iedereen heeft het te de komende tijd te druk om af te spreken, dus doe het snel.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie