Glamour's daghoroscoop: woensdag 16 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Eindelijk wordt duidelijk hoe een kwestie werkelijk in elkaar zit. Je wordt met je neus op de feiten gedrukt. Wees realistisch en zwem niet tegen de stroom in.

STIER
21 april-20 mei

Is het echt slim om nog meer hooi op je vork te nemen? Heb je echt nog meer spullen nodig? Geluk is niet te koop, Stier. Het is de innerlijke onrust die aandacht wil.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

In iedere relatie zijn er ups en downs. Maar als jullie iedere keer over dezelfde onderwerpen botsen, kost dat te veel energie. Hou zaken en privé vandaag strikt gescheiden.

KREEFT
22 juni-22 juli

Er hangt spanning in de lucht tussen jou en iemand anders. Jullie lijken geen van beiden te willen toegeven. Dat leidt onherroepelijk tot een machtsstrijd. Is dat het waard?

LEEUW
23 juli-23 augustus

Probeer vandaag balans te vinden tussen werk en ontspanning. Laat je niet afleiden door anderen, want dat gaat beslist ten koste van je eigen plannen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het is wel duidelijk waar op dit moment je aandacht naar uitgaat. Wordt het echt iets met die nieuwe vlam? Zet die roze bril af en maak het niet groter dan het is.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Alle begin is moeilijk, dus eis niet zo veel van jezelf. Begin bij het begin en sla geen stappen over. Ook dingen die makkelijk líjken, kunnen ingewikkeld in elkaar zitten.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Wil iemand je gewoon verwennen of iets goedmaken? Wees niet te kritisch, Schorpioen. Het is tijd om ergens zand over te strooien en het oud zeer los te laten.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Dat iets niet helemaal naar wens verloopt, betekent niet dat het een mislukking is! Wees positief en bedenk dat je heel veel hebt geleerd. Er komt snel een doorbraak.

STEENBOK
22 december-20 januari

Op dit moment heb je helemaal geen energie om in actie te komen of die klus af te maken. Luister gewoon naar je gevoel. Als het niet af móet, gun jezelf dan een rustdag.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Zelfs als je zwijgt, spreekt je houding boekdelen! Door je uitstraling kan een situatie toch nog een andere kant op gaan. Je hebt het vandaag echt zelf in handen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Het leek allemaal zo goed te gaan en nu ineens is er iets veranderd. Geen paniek, Vissen. Eerlijk gezegd lijkt het er op dat je de situatie te negatief bekijkt. Dat hoeft echt niet.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie