Glamour's daghoroscoop: donderdag 17 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Loopt het niet helemaal lekker tussen jou en een goede vriend(in)? Soms lijken dingen erger dan ze zijn, maar het kan geen kwaad om te vragen of er iets aan de hand is.

STIER
21 april-20 mei

Je verantwoordelijkheidsgevoel is groot en die nieuwe taak neem je op je, maar tegelijkertijd wil je juist vrij en ongebonden zijn. Dat kan voelen alsof je in een spagaat zit.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je gevoelens voor iemand anders zijn intens, maar dat wil niet zeggen dat het makkelijk is om ze te uiten. Verlegenheid of angst voor afwijzing spelen nu eenmaal een rol.

KREEFT
22 juni-22 juli

Dit is een goed moment om afspraken te maken over gezamenlijke financiën of om te kijken of jullie binnenkort een nieuwe financiële stap kunnen zetten.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Een dag om plezier te maken, aan de liefde te werken, iets nieuws te leren of je kennis te delen. Laat je niet onzeker maken door een nors of afstandelijk persoon.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als er dingen zijn die je dwars zitten, loop er dan niet voor weg, maar benoem ze. Nog beter is het als je ze helemaal kunt loslaten, maar ja… zo werkt het helaas niet.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je kunt altijd wel iets voor een ander doen. Toon belangstelling in anderen en vraag of je iets voor iemand kunt doen. Er zijn veel mensen die zich momenteel eenzaam voelen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Het is helemaal niet erg als je vandaag geen zin hebt in gedoe en de sores van anderen. Jezelf af en toe terugtrekken is prima. Scheelt je een hoop ergernissen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Mensen kunnen je gedachten niet lezen, maar het is een feit dat ze graag iets voor je willen doen. Je positieve, krachtige uitstraling heeft een groot effect. Zet het in!

STEENBOK
22 december-20 januari

Of je het nu wil of niet: er is een nieuwe fase aangebroken. Je bent er klaar voor, Steenbok. Kennis en ervaring heb je genoeg. Nu ga je er iets nieuws mee doen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Op de een of andere manier voel je je vandaag niet geweldig. Sta dat gevoel toe, maar zwelg er niet in. Je weet dat iets definitief voorbij is, en dat moet je (nog) verwerken.

VISSEN
20 februari-20 maart

Onder de oppervlakte smeult er iets, maar vandaag wil je daar niet over praten. Het is nog te vroeg om erover te praten, of je kunt nog niet goed verwoorden wat het precies is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie