Glamour's daghoroscoop: vrijdag 18 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Zonder overleg en flexibiliteit loopt een situatie muurvast. Je kunt op dit moment weinig doen, behalve wat afstand nemen en de zaak laten rusten tot een later moment.

STIER
21 april-20 mei

Je probeert anderen uit de tent te lokken, op de kast te jagen en uit te dagen. Waarom kom je niet zelf als eerste over de brug? Haal dat lastige onderwerp uit de taboesfeer.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Soms zijn er geen woorden om uit te drukken hoe je je voelt. Hoef ook niet. Laat je hart spreken en doe wat je vindt dat je moet doen voor iemand anders.

KREEFT
22 juni-22 juli

Je kunt pas je mening geven als je een mening hebt. Over sommige onderwerpen heb je nog niet (voldoende) nagedacht. Neem de tijd om je hier in te verdiepen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Dit is een krachtige en zeer creatieve periode voor jou. Door je krachten bundelen met die van anderen ontstaat een bijzondere samenwerking. Misschien het begin van iets blijvends.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je kunt er pas voor anderen zijn als je eerst voor jezelf alles op een rijtje hebt. Worstel je momenteel met een persoonlijk kwesties? Met wie wil je het delen, Maagd?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Mooie dag om contact met boers en zussen aan te halen en afspraken te maken. En dat een goede buur beter is dan een verre vriend, wordt vandaag weer eens bewezen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Overleg is vandaag nog belangrijker dan normaal gesproken. Het voorkomt dubbel werk, bespaart geld en het is goed voor de sfeer. Vergeet een belofte niet na te komen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Wat je ook doet: het lukt je niet om onopgemerkt te blijven. Heb je echt geen zin in drukte en gedoe? Maak dat op een vriendelijke, maar besliste manier duidelijk.

STEENBOK
22 december-20 januari

Natuurlijk zijn er zaken die niet lekker lopen en waar je van baalt, maar door je zegeningen te tellen, verdwijnt dat sombere gevoel snel. Kijk vooruit, Steenbok.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je doet je veel flinker voor dan je je voelt. Het is begrijpelijk dat je een aantal zaken voor jezelf wil houden, maar negeer bepaalde gevoelens niet. Het werkt namelijk tegen je.

VISSEN
20 februari-20 maart

Op je werk is een professionele houding extra belangrijk. Deadlines naderen en de tijd dringt. Zorg dat je zo min mogelijk wordt afgeleid en kom in actie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie