Glamour's daghoroscoop: zaterdag 19 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Langzaam maar zeker verandert de sfeer en krijg je wat meer vertrouwen in een positieve afloop. Help het lot een handje door zelf het initiatief te nemen en een voorstel te doen.

STIER
21 april-20 mei

Prima dag om aan vriendschappen te besteden. Iemand neemt je misschien in vertrouwen. Wees voorzichtig met het geven van raad, tenzij je de ander echt door en door kent.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het voelt nog niet zo, maar het ergste is achter de rug. Vanaf nu wordt het echt beter, maar je hebt tijd nodig. En rust. Daar moet je wel zelf voor zorgen, Tweelingen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Fantasie brengt je overal waar je wilt zijn! Denk buiten de lijntjes en maak werk van een wens. Als je het niet probeert, weet je zeker dat het er niet van komt.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Het is goed om jezelf te verwennen met iets bijzonders. Je hebt er immers lang en hard genoeg voor gewerkt. Let wel op de prijs: check even of het goedkoper kan.

MAAGD
24 augustus-22 september

Bijt nog heel even door en kijk vooruit. Morgen ziet alles er heel anders uit en er komt snel een oplossing voor een probleem. Blijf positief, Maagd. Je bent er bijna!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Als je wil dat mensen iets voor je doen, kies je woorden dan voorzichtig en eis niet te veel. Misschien is het een goed idee om nu even wat meer taken op je te nemen dan een ander…

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Ai, je wordt geconfronteerd met een uitspraak of actie van jezelf. Ontken het niet als je een fout hebt gemaakt. Door het te ontkennen, maak je het alleen maar groter dan het is.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Nieuwe ronde, nieuwe kansen. Voor jou begint dat al eerder dan voor veel andere mensen. Neem even een paar dagen rust voor je aan dat nieuwe begint.

STEENBOK
22 december-20 januari

Gaan dingen niet zoals je had gehoopt en reageren mensen vervelend op je? Je straalt zelf enorm veel uit en dat werkt niet altijd in je voordeel. Zwijgen is goud.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je bent vastbesloten om iets op een bepaalde manier te doen, terwijl het misschien op een makkelijker manier kan. Tja, zo struikel je over je eigen koppigheid.

VISSEN
20 februari-20 maart

Jij hebt hoge verwachtingen vandaag. Gaan die in vervulling? Eerst maar even checken of de ander wel tijd en energie heeft. Laat je maar verrassen, Vissen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie