Glamour's daghoroscoop: zondag 20 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je bent erg veeleisend, Ram. Mensen doen enorm hun best, maar kunnen niet op hun tenen blijven lopen of jouw tempo bijhouden. Slow down en ontspan wat meer.

STIER
21 april-20 mei

Werk alleen als het echt niet anders kan. En als je geen tijd (of zin) hebt om nu aan die ingewikkelde klus te beginnen, is dat prima. Vandaag is voor leuke dingen bestemd.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Ben je op dit moment smoorverliefd? Het draait namelijk allemaal om de liefde. De ander lijkt wat koeler, maar niet iedereen reageert zoals jij. Geniet van het moment.

KREEFT
22 juni-22 juli

Een prima dag om iets nieuws te leren of om de kunst van iets te verfijnen. Een gerecht voor Kerstmis proefdraaien? Ja, goed idee! Zo is succes gegarandeerd. t.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Veel mensen doen het momenteel een beetje rustig aan en hebben vakantie, maar voor jou lijkt er een drukke periode aan te breken. Geniet nog even van je vrije dag.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je kunt iemand maar niet uit je gedachten krijgen. Maar: móet dat eigenlijk? Misschien kun je beter die roze bril afzetten. Is het niet mooi genoeg zoals het nu is?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Haha, jij bluft je ergens doorheen. En waarschijnlijk kom je er mee weg ook. Zo zie je maar hoe ver je komt met veel zelfvertrouwen. En met je gevoel voor humor niet te vergeten.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Als je jezelf niet in de watten legt, wie doet het dan? Gun jezelf een extra mooi Kerstcadeau, Schorpioen. Enne: laat je niet uit het veld slaan door een tegenvallend bericht.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Deze dag staat in het teken van liefde. Ook als je single bent, want Cupido heeft z’n pijlen nog steeds op je gericht. Of ben je nog niet klaar voor een nieuwe liefde?

STEENBOK
22 december-20 januari

Kwaliteit kost geld, Steenbok. En wees eerlijk: van een goedkope imitatie word je echt niet blij. Koop het, of laat het los. Dat zijn eigenlijk de enige twee opties.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Zelfvertrouwen en twijfels wisselen elkaar in hoog tempo af. Laat jij je eigenlijk niet te veel opjutten door iemand die je niet aardig behandelt? Wanneer is het genoeg?

VISSEN
20 februari-20 maart

Je bent vandaag heel gevoelig voor sfeer, maar je verwachtingen zijn ook bizar hoog. Zet je gevoeligheid om in iets kunstzinnigs. Schrijf, schilder, fotografeer: whatever je ding is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie