Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

tarot
Glamour

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram - De Ster

Wat helend is voor jou, is ook helend voor iedereen om je heen. Doordat jij nu jouw verantwoordelijkheid oppakt, kun jij anderen helpen in zachtheid. Jij bent de gekozen leider, die begrijpt dat de spirituele macht met je samenwerkt. Het is belangrijk dat anderen mensen jou als rolmodel zien. Je bent voorbestemd om tot grote hoogte te stijgen.

Stier - Staven Zes

Ik mag reizen zonder eindbestemming. Ik mag daarnaar toegaan in mijzelf, waar ik nog nooit ben geweest. Daar waar de ene na de andere verrassing als tochtige deuren voor mij openwaaien. Het is belangrijk dat ik dat doe met de onschuld van een kind. Zodat ik de wereld opnieuw zie. De wereld op z’n kop, geeft mij haar divine message: darling, you had the power all along.

Tweeling - De wereld

Je wordt nu van alle kanten gesteund. Je mag lang gekoesterde wensen zien uitkomen. Spreid je armen en ontvang deze nieuwe inspiratie. Je hebt er zelf om gevraagd, en nu is het zover. Verwelkom deze nieuwe veranderingen! Er ligt een compleet nieuw begin te wachten. Misschien heb je wel een magische ingeving gehad. Twijfel niet, je ziel zegt dat dit jouw pad is. Onverwachte gebeurtenissen, zullen je verrassen en bieden je een diepe transformatie van rust, liefde en mogelijkheden.

Kreeft - Pentakels Drie

Ik ben een bouwer en bouw het liefst met jou. Samen is altijd veel fijner dan alleen. Mijn geest is die van een teamgeest. Zoals de natuur in al zijn aspecten samenwerkt met alle energieën, zo werk ik onzichtbaar samen met jou. Ik ben je ideeën onder de douche. Ik ben de veer, die je op straat vindt. Ik ben de tekst op een vrachtwagen, als het teken waar je om hebt gevraagd. Open je hart voor mij en laten we samenwerken. Het beste moet nog komen.

Leeuw - De Hogepriesteres

Het leven kan niet geleefd worden via je hoofd. Dat is de les die het leven je met de Hogepriesteres wilt laten zien. Jij kunt bewust contact maken met de hogere machten om je heen. Mediteer, wandel of wees af en toe heel stil. Wat tevoorschijn komt uit jezelf, zal je verbazen en verrijken. Dagelijkse rituelen en heilige geloften zullen je leven een magisch randje geven. Schakel over van je hoofd naar je hart.

Maagd - Koningin van Bekers

Ik ben emotionele veiligheid en zit goed in mijn vel. Ik hou van mijzelf en daarom kan ik anderen koesteren en liefhebben. Wie z’n eigen beste vriend is, kan dat ook voor een ander zijn. De harmonie die ik in mijn hart draag, zie ik weerspiegelt in al mijn relaties. En als ik door vermoeidheid of andere disharmonie een ander niet goed behandel, corrigeer ik dat nog dezelfde dag. Harmonie is mijn hoogste waarde. Mijn liefde is doordrenkt met respect en zorg.

Weegschaal - Negen van Pentakels

Jij weet als geen ander dat je kan vertrouwen op spirituele krachten om je heen. Met je spat zuivere intuïtie, heb je eigenlijk al alle tools in handen om rijkdom aan te trekken. Je bent ijverig en betrouwbaar, maar nu is het tijd om alles los te laten. Nu gaat langzaam zichtbaar worden, waar je achter de schermen zo hard aan hebt gewerkt. Heb vertrouwen, de beloning ligt al op je vingertoppen. Sluit je ogen, doe een wens. Het zal je allemaal toevallen.

Schorpioen - De Toren

De kaart van de onverwachtse metamorfoses. Zekerheden worden onderuitgehaald en je kunt totaal in verwarring raken. Je zou denken dat dit je onzeker maakt, maar het tegendeel is waar. Je voelt je bevrijdt. Je mag eindelijk je prachtige vleugels uitslaan, de vrijheid tegemoet. Ook positieve zaken, kunnen je leven totaal een andere kant opsturen hoor! Alle veranderingen die je ondergaat, zal je aanvankelijk met opgetrokken wenkbrauwen bekijken.

Boogschutter - Vier van zwaarden

Rust is heilig. Rust is de stille kracht achter het potentieel van alle universa bij elkaar. Overgave aan rust is wat wijzen met respect en overgave doen. Wanneer de seizoenen van je leven vragen om even een pas op de plaats te maken en rustig adem te halen, zodat je karmische pad in alle stilte voor je geëffend kan worden. Wij leven ons leven, zoals de bomen met de vind meewaait. Het universum fluistert: rustig aan.

Steenbok - Gerechtigheid

Alles in het leven, beantwoord aan de wet van oorzaak en gevolg. Daardoor zal jij ervaren dat er deze week veel meer balans in je leven zal verschijnen. Alles wat je ooit gedacht of gedaan hebt, wordt nu zichtbaar als positief karma. Sla deze voorspoed als een prachtig gewaad om je heen en draag het met trots en liefde. Je zult daardoor nog meer positief karma aantrekken en je beseffen hoe magisch de wet van oorzaak en gevolg echt in elkaar zit.

Waterman - Aas van zwaarden

Ik neem het leven zoals het komt. Ik kan er zelf niets aan doen. Niet eisen, controleren en of domineren. Het komt als van zelf naar mij toe, wanneer ik daar klaar voor ben, in mijn hart. Het universum weet wanneer het mij in kan fluisteren en doet dat op een moment wanneer ik ontspannen en vrolijk ben. Wanneer ik naar de maan, de zon of een regenboog kijk en dankbaar ben voor de magie in alledaagse dingen.

Vissen - Twee van Bekers

Ik ben de rivier, die je naar jouw liefde brengt. Ik schenk je een beker vol liefde en toewijding. Liefde ontvangen is vaak moeilijker dan geven. Dus ontvang van mij net zoveel als je op dit moment nodig hebt, zodat je alles kunt aanvullen in je hart. Een emotionele droogte heeft altijd een functie, maar die tijd ligt nu achter je. Let goed op, ik kom snel naar je toe op een moment dat je het niet verwacht. Ik kan een oude liefde zijn, een familielid, een vriend of vriend. Of misschien ben ik wel je nieuwe liefde.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie