Glamour's daghoroscoop: woensdag 23 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

De stressmeter schiet vandaag een paar keer in het rood. Laat je niet kennen en blijf correct en netjes. Je zelfbeheersing wordt vandaag getest, dus wees voorbereid.

STIER
21 april-20 mei

Probeer wat meer te ontspannen, Stier. Nee, dat is niet hetzelfde als een gat in de dag slapen of de hele dag op de bank hangen. Laat los wat je niet kunt veranderen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Een beetje streng zijn voor jezelf kan geen kwaad, maar je hoeft het niet te overdrijven. Gun jezelf wat meer zachtheid en warmte. En veroordeel jezelf niet zo!

KREEFT
22 juni-22 juli

Er wordt veel van je verwacht. Maar wie heeft bepaald dat jij zoveel taken moet afhandelen? Je boosheid is terecht, maar de ander heeft daar geen boodschap aan. Ai, dat is lastig.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Werk met lijstjes. Begin op tijd. Concentreer je. Overleg goed met anderen en ga er niet van uit dat mensen wel weten wat je bedoelt. Communicatie is zeer belangrijk vandaag.

MAAGD
24 augustus-22 september

Als je iets wil proberen: dit is je kans om het te doen zonder dat het opvalt. Maar of het je iets oplevert, valt te betwijfelen. Het is echt een gewetenskwestie…

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Je moet vandaag op je tenen lopen en opletten dat je niet op lange tenen trapt. Pff, sommige mensen staan stijf van de stress en reageren extreem. Wat wordt het: negeren of aanvallen?

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je bedoelt het misschien niet verkeerd, maar je komt vandaag nogal bazig of kortaf over. Niet iedereen doet dingen op jouw manier. Kijk gerust de andere kant op als dat helpt.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Jij bent al in de feeststemming terwijl er nog veel moet gebeuren. Slik die onhandige opmerking maar in, want ruzie kun je vandaag echt niet gebruiken.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je hebt de neiging om meteen in actie te komen en de touwtjes in handen te nemen. Stop! Je bent niet overal verantwoordelijk voor. Bemoei je niet met andermans zaken.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het ene moment ben je vol vertrouwen, het volgende moment slaat je stemming om. Het is nu even zoals het is. Geef jezelf niet op je kop omdat je een fout maakt.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je bent enorm ongeduldig en ongelukken zitten in een klein hoekje. Concentreer je wat beter. En laat dat multitasken maar lekker wachten tot een andere dag.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie