Glamour's daghoroscoop: donderdag 24 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Probeer wat relaxter om te gaan met zaken die spanning oproepen. Conflicten met autoriteiten zijn vandaag mogelijk, maar je trekt waarschijnlijk aan het kortste eind. Wees wijs!

STIER
21 april-20 mei

De dag begint met een onverwachte mededeling of gebeurtenis. En misschien ben jij degene die hier verantwoordelijk voor is. Tja, voorspelbaarheid is momenteel niet je ding.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Dat plotselinge idee of gevoel kan wel eens een schot in de roos zijn. Geloof je eerste ingeving vandaag maar. De puzzelstukjes vallen dan snel op hun plaats.

KREEFT
22 juni-22 juli

Onverwachte ontmoetingen of nieuws van (oude) bekenden is vandaag goed mogelijk. Wat jou betreft vier je de feestdagen net zo lief met vrienden als met familie.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Ook al is het dit jaar heel anders: jij houdt vast aan bepaalde tradities. Die laat je je niet afnemen! Lekker bezig, Leeuw. Hou toch rekening met een onverwachte gebeurtenis.

MAAGD
24 augustus-22 september

Dit wordt een prima dag als je vrij bent. Want eerlijk is eerlijk: je hoofd staat momenteel niet naar werken. Gebruik deze dag om te genieten en om de sleur te doorbreken.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Niet alles is wat het lijkt, Weegschaal. Als je je niet topfit voelt, denk dan niet meteen het ergste. Leuk: een verrassende bonus of mooi cadeau voor jou of je liefste.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

De verrassing van je partner vallen misschien niet goed bij je, maar het is echt goed bedoeld. Wees zo flexibel als je kunt zijn en accepteer de eigenaardigheden van je lief.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een mooie dag om door te brengen met vrienden en familie. Tja, we moeten op dit moment allemaal keuzes maken. Niet leuk, maar jij komt er goed van af.

STEENBOK
22 december-20 januari

Of je het nu wil of niet: er is een nieuwe fase aangebroken. Je bent er klaar voor, Steenbok. Kennis en ervaring heb je genoeg. Nu ga je er iets nieuws mee doen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Geef niet allen anderen de schuld van zoekgeraakte spullen en chaotische toestanden, Waterman. Een heldere taakverdeling werkt vandaag prima en scheelt ergernissen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Heeft je lief meer aandacht voor vrienden dan voor jou? Welnee; dat lijkt maar zo. Toch? Blijf er niet over tobben als het je echt dwars zit, maar praat het uit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie