Glamour's daghoroscoop: vrijdag 25 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Juist nu is het mogelijk om een conflict te krijgen met een ouder persoon, zoals vader of moeder. De kerststress ten voeten uit. Eerlijk? Jij lokt graag discussies uit vandaag.

STIER
21 april-20 mei

Vandaag heb jij het prima naar je zin en dat komt misschien ook wel omdat je minder verplichtingen en meer vrijheid ervaart. Tja, elk nadeel heeft een voordeel.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Vind je het moeilijk om gezellig te doen als je niet lekker in je vel zit? Het heeft geen zin om te zwelgen in zelfmedelijden. Het geldt voor iedereen: rekening houden met elkaar.

KREEFT
22 juni-22 juli

Hoe de dag ook verloopt en met wie je ‘m ook doorbrengt: jij gaat er gewoon van genieten. Juist het kleine en intieme waardeer je enorm. De perfecte instelling, Kreeft!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Heerlijk eten, mooie cadeaus en prima gezelschap. Nou ja, aan één persoon erger jij je vandaag behoorlijk. Negeren is vandaag misschien de slimste tactiek. .

MAAGD
24 augustus-22 september

Wat zijn je plannen voor vandaag en gaan ze ook door? Onverwachte situaties kunnen altijd plaatsvinden. Je aanpassingsvermogen komt weer eens uitstekend van pas.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Onderschat de kracht van je woorden en gedachten niet! Ze kunnen een situatie 180 graden ombuigen. Oók in jouw voordeel! Het is maar hoe je het aanpakt.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je bent echt niet van plan om anderen naar de mond te praten omwille van de lieve vrede. Maar waarom zou je je op de kast laten jagen door iemand? Negeren is echt slimmer.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Als anderen het al niet doen, mag jij jezelf vandaag een compliment geven. Je hebt dit jaar veel gepresteerd onder moeilijke omstandigheden. Dat mag hardop worden uitgesproken.

STEENBOK
22 december-20 januari

Iemand zet jou vandaag in het zonnetje en bedankt je voor alle lieve en goede zorgen van het afgelopen jaar. Niet wegwuiven, maar accepteren en van genieten. Je hebt het verdiend.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Ineens kun je de drukte of het gedoe zat zijn. Maar ja; je kunt natuurlijk niet zomaar weglopen. Tja, die stemmingswisselingen zijn vandaag opvallend aanwezig.

VISSEN
20 februari-20 maart

Niet alle onderwerpen zijn geschikt om vandaag te bespreken. Daar zijn betere momenten voor, Vissen. Leuk: de grap of opmerking van iemand zorgt voor een hilarisch moment.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie