Glamour's daghoroscoop: zaterdag 26 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Blik eens terug op het afgelopen jaar. Je hebt eigenlijk beste veel gekregen en geleerd. Breek je hersens niet over een kwestie die niet te begrijpen valt.

STIER
21 april-20 mei

Wat is er aan de hand, Stier? Waar maak jij je zo druk over? Als je ergens spijt van hebt, bied dan je excuses aan. Neem vandaag tijd om te ontspannen. Daar knap je van op.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je piekert te veel, Tweelingen! Zoek afleiding, want je lost je zorgen zo niet op. Bij wie kun je terecht om je hart te luchten? Schrijf het desnoods van je af.

KREEFT
22 juni-22 juli

Liefde en vriendschap krijgen vandaag voorrang. Breng deze dag door met de mensen die het belangrijkst voor je zijn. Maak je niet druk om bijzaken als kleding of eten.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Maak jij je zorgen om iemand? De ander wil niet dat je daar de nadruk op legt, dus blijf er niet over praten. Hoe meer je aandringt, hoe meer de ander zich afsluit.

MAAGD
24 augustus-22 september

Hou het gezellig vandaag en doe vooral waar jij zin in hebt. Dat je Kerstmis dit jaar onder andere omstandigheden doorbrengt, geeft ruimte voor andere dingen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Als je dan toch per se een discussie wil voeren; focus je op de overeenkomsten en niet op de verschillen. Accepteer dat anderen hun eigen mening hebben.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Misschien moet je maar niet eens proberen om het vreemde gedrag van iemand anders te begrijpen. Grillige en onvoorspelbare mensen rekken je geduld tot aan de pijngrens.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Maak van deze dag iets bijzonders door uit je comfortzone te stappen. Als je het een beetje leuk brengt, reageren anderen enthousiast op je idee.

STEENBOK
22 december-20 januari

Ben je iets kwijt? Schiet niet in de stress, want de kans is groot dat je er overheen kijkt. Verspil vandaag geen energie aan zaken die je niet kunt veranderen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Is het een gekkenhuis of is je huis een puinhoop door het feestje van gisteren? Stel vandaag prioriteiten en laat je niet op de kast jagen door een narrig familielid.

VISSEN
20 februari-20 maart

Geen plannen? Misschien wordt er op de valreep nog iets kleins georganiseerd met een familielid. En anders is het een perfecte dag om te luieren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie