Glamour's daghoroscoop: zondag 27 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Snak je naar verandering? Wees actief en zet zelf stappen. De sfeer lijkt een tikje gespannen en één verkeerd woord is als een vlam in een pan. Zelfbeheersing is goud waard!

STIER
21 april-20 mei

Je zit in de relax-modus en geniet nog na van de afgelopen dagen. Het is tijd om wat actiever te worden, Stier. Maak die lange wandeling en doe er gerust een rondje extra bij.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Overdaad schaadt! Het is verleidelijk om alle restjes op te eten en te drinken, maar daar word je moe en lusteloos van. Stel vandaag geen onredelijke eisen van anderen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het is fijn dat je de kerstdagen achter je hebt, want je snakt inmiddels naar een beetje rust en tijd voor jezelf en je lief. Vergeet niet dat je iemand een belofte hebt gedaan!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je inzet voor anderen is superlief en wordt gewaardeerd. Vandaag mag je het rustig aan doen, Leeuw. Tenminste; als daar tijd voor is, want de drukte blijft maar doorgaan.

MAAGD
24 augustus-22 september

Je creatieve talenten willen aandacht! Geef ze de ruimte. Vind je dat je niks bijzonders kunt? Dat is onterecht. Je moet jezelf alleen niet met anderen vergelijken.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Maak plannen voor de toekomst en denk vooruit. Wat nu onmogelijk is, lukt over een tijdje vast wel. Reageer op die vraag of mail die je onlangs hebt ontvangen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Oké, het klopt dat sommige spullen (cadeautjes) niet aan je verwachtingen voldoen, maar als je ze mag ruilen, is er niks aan de hand. Tip: haal vandaag geen oude koeien uit de sloot.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een dag om met je lief (of met een vriendin) het leven te vieren en allesbehalve zuinig te zijn. Eet, drink, dans, zing alsof er geen morgen is. Have fun!

STEENBOK
22 december-20 januari

Het is mooi dat je een manier hebt gevonden om het beste van de situatie te maken. Het scheelt dat er grote verantwoordelijkheid (of stressfactor) van je schouders is gevallen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je bent nogal veranderlijk en zelfs jij wordt moe van jezelf. Als je een keus maakt, focus je daar dan op. Even tijd voor jezelf nodig? Neem het!

VISSEN
20 februari-20 maart

Het is niet jouw taak om te bemiddelen in een conflict tussen anderen. Beide partijen hebben gelijk en ongelijk. Maak duidelijk dat je geen zin hebt in hun gedoe.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie