Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Lees je mee?

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

Ram - De Keizer

In deze periode sta je weer met beide benen op de grond, stevig en veilig. Jij weet dat zelfverzekerd zijn een keuze is. Angst mag er zijn. Troost jezelf en verbind je met je eigen kracht, zodat je vrij en blij kunt leven. Schud alles van je af wat oud en onwaar is. Jij hebt de steun van alle werelden in je rug. Het universum zegt dat het nu tijd is dat jij de zaken gaat bepalen. Een leider stapt uit zijn eigen schaduw en doet wat goed is voor hemzelf, zodat wat hij geeft, doordrenkt is met wijsheid en liefde. Dit mag hij vervolgens weer delen met anderen.

Stier - De Zegenwagen

Alle obstakels die je dacht te zien vallen nu als vanzelf weg. Het universum opent haar deuren voor jou. Je hoeft niet meer te vechten. Laat je meevoeren op de stroom van het leven. Leun achterover en geniet van het uitzicht. Alles staat klaar om jou naar de speciale plek te brengen die het universum voor je heeft gereserveerd. Geef je over aan het leven. Vertrouw op de signalen die je onderweg tegenkomt. Zij willen samen met jou iets geweldigs creëren. Jouw leven krijgt een grote positieve wending.

Tweeling - Koningin van Bekers

Ik ben emotionele veiligheid en zit goed in mijn vel. Ik hou van mijzelf en daarom kan ik anderen koesteren en liefhebben. Wie z’n eigen beste vriend is, kan dat ook voor een ander zijn. De harmonie die ik in mijn hart draag, zie ik weerspiegeld in al mijn relaties. En als ik door vermoeidheid of andere disharmonie een ander niet goed behandel, corrigeer ik dat nog dezelfde dag. Harmonie is mijn hoogste waarde. Mijn liefde is doordrenkt met respect en zorg.

Kreeft - Tien van Bekers

De divine presence klopt aan je deur. Het geluk lacht je op alle vlakken in je leven toe. Je bent in harmonie met jezelf, je vrienden en je familie. Je geniet van hun aanwezigheid en zij van de jouwe. Hoe mooi dat je harde werken je attente gebaren verdubbeld naar je terugstromen. Nu is de tijd om te genieten en even al het werk op een lager pitje te zetten. Matters of the heart hebben voorrang. Jij hebt aan jezelf te danken dat zoveel mensen oprecht en innig van je houden en jij van hen.

Leeuw - Vier van Bekers

De liefde houdt van jou. Je bent zuinig op iedereen om je heen. Jouw geliefden, jouw relaties, jouw familie en jouw vrienden, iedereen krijgt evenveel aandacht van jou. En dat is wat het universum ook aan je vraagt: aandacht, aandacht, aandacht. Steek voor alles waar je dankbaar voor bent een kaarsje aan. Zeg hardop of in jezelf: “Ik heb vertrouwen in de spirituele machten om mij heen. Ik ontvang alles wat goed is voor mij en ik ontvang alles wat goed is voor mijn bijdrage aan het hogere plan”.

Maagd - Schildknaap van Bekers

Voel hoe vrolijk, vrij, magisch en hoe dromerig je bent. Je voelt en ervaart van alles. En je zou zo graag je pure en zachte energie en je wezen delen. Een boodschap brengen om iets uit te diepen of te ontwikkelen. Een nieuwe liefde of misschien wel een geboorte. Alles wat zacht is en liefde is kan nu tot bloei komen.

Weegschaal - De Magiër

Ik vertel jou dat magie bestaat. Met mij in je hart, ben jij de alchemist puur sang. Met de elementen water, vuur, aarde en lucht, kun je zijn wie je wil zijn, manifesteren, liefhebben en ontvangen. Zeg als een mantra: “Ik ben toegewijd aan de creativiteit van het leven. Alles wat komt zal vergaan en weer verrijzen. Ik geef mij over aan de grote alwetende aanwezigheid. Ik heb magie in mijn hart en daarom ben ik de Magiër”.

Schorpioen - Aas van Bekers

Welzijn is je natuurlijke staat van zijn. Alles wat je nodig hebt, draag je bij je. Je loopt over van compassie en naastenliefde. Anderen genieten van jouw gezelschap. Met jou erbij is alles beter. Jouw optimisme laat anderen over hun eigen grenzen kijken. Alsof zij door jouw magische lichte aura, hun eigen angsten durven te verlichten. En onderweg werp je ook nog een schitterend licht op je eigen mogelijkheden en kansen.

Boogschutter - Ridder van Bekers

Klim maar als een ridder op zijn witte, stabiele en betrouwbare paard, dat stapvoets door de stroom van het leven loopt. Je kunt heel rustig zitten, want je voelt dat het paard geen stap zal zetten als jij dat niet wilt. Je hebt totale controle. Je weet wie je bent en waarvoor je staat. Je mag je gevoel volgen, maar wel in een heel rustig tempo. Geduldig, kalm en liefdevol. Voel je het? Alles is liefde en wijsheid. Je mag de boodschap van heelheid, stabiliteit en liefde verkondigen.

Steenbok - Het oordeel

Je mag nu naar voren treden en in de schijnwerpers gaan staan. Het is belangrijk dat andere mensen een rolmodel zien. Je bent voorbestemd om tot grote hoogte te stijgen. Laat alle valse bescheidenheid vallen en durf je grootsheid uit te drukken. Je wordt geroepen om je volle potentieel te delen met de wereld. Omarm die zegen. Wat helend is voor jou, is ook helend voor iedereen om je heen.

Waterman - Drie van zwaarden

Ga met je hart communiceren. Je mag je gevoelens serieus nemen en best even verdrietig zijn. Maar luister naar dat kleine stemmetje in je hart. Kijk naar je emoties en wees vooral heel erg lief voor jezelf. Na heftige tijden, die er zijn voor je eigen bestwil, komt er altijd weer voorspoed jouw kant op. Denk maar aan de regenboog. De regen zal alles wegwassen wat jou niet langer dient. Kijk omhoog, dank de grote voorzienigheid voor haar wijsheid. Eerdaags zal je weer op blote voeten dansen in het maanlicht.

Vissen - Twee van zwaarden

Gooi je haren los en trek je blinddoek af, je zult versteld staan hoe mooi de wereld is. Keuzes zijn voor jou soms echte dilemma's. Zit stil en geef je over aan het universum. Achter de schermen wordt alles voor je klaargezet. Zorg voor rust en afstand en voel de oplossing al in je hart. Bedank haar alsof ze er al is. Alles is zoals je er zelf tegenaan kijkt. Verander je perspectief en verander je leven. Zeg: “Het perfecte antwoord wacht op mij. Alles is mogelijk”.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie