Glamour's daghoroscoop: maandag 28 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

De kritiek die je krijgt, is helemaal niet verkeerd bedoeld. Mensen maken zich zorgen om het hoge tempo dat je er op nahoudt. Eerlijk is eerlijk: ze hebben een punt.

STIER
21 april-20 mei

Je kunt je niet goed concentreren. Dat komt omdat je bewust of onbewust druk bent met iets. Pas op en wees voorzichtig, want ongelukken zitten in een klein hoekje.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Waarom zou je een situatie die er goed uit ziet, willen versnellen? Het gaat zoals het gaat en het is belangrijk om in het Nu te blijven. Geniet van het moment.

KREEFT
22 juni-22 juli

De aantrekkingskracht tussen jou en iemand anders is sterk. Dit geldt niet alleen voor de (nieuwe) liefde; ook een vriendschap brengt je op dit moment veel leuks.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Je mag best laten zien wat je allemaal hebt gedaan! Waarom zou je niet trots zijn op je prestatie? Een beetje opscheppen mag in dit geval echt wel!

MAAGD
24 augustus-22 september

Sommige dingen kun je niet sturen, maar moet je aan het toeval overlaten. Als je keer op keer te veel moeite moet doen voor iemand… waar ben je dan mee bezig?

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Een vriend(in) maakt een moeilijke periode door en kan wel wat extra aandacht gebruiken. Een oplossing hoef je niet te vinden, maar een luisterend oor is welkom.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Moet je snel een knoop doorhakken en is er geen tijd voor uitgebreid overleg met anderen? Vertrouw dan maar op je gevoel. Je eerste ingeving is vaak de beste.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Soms loopt een situatie helemaal niet naar wens, maar met charme krijg je toch nog veel voor elkaar. Laat je goede humeur niet verpesten door negatieve mensen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Als je nog geen stappen hebt gezet: het is tijd voor verandering. Laat bepaalde taken gerust over aan anderen. Jij hebt de kar lang genoeg getrokken.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het valt niet mee om een knoop door te hakken, maar als het om je gezondheid gaat, weet je wat je te doen staat. Tijd om dat goede voornemen vast te leggen!

VISSEN
20 februari-20 maart

Aan de ene kant vind je sommige dingen wel fijn zoals ze gaan, maar eigenlijk kun je wel iets meer uitdagingen gebruiken. Wees daar eerlijk over tegen jezelf.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie