Glamour's daghoroscoop: dinsdag 29 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Mensen die om de hete brij heen draaien; je wordt er knettergek van. Misschien is je sterke persoonlijkheid de reden dat mensen zo onduidelijk doen? Zou zomaar kunnen…

STIER
21 april-20 mei

Je humeur is vandaag niet opperbest. Dat kan gebeuren, maar de rest van de wereld hoeft daar niet onder te lijden. Wees niet de laatste die sorry zegt…

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je hebt een mening. En een duidelijke. Waarom laat je dat niet wat duidelijker merken? Je hebt net zoveel rechten als anderen. Doe jezelf niet tekort.

KREEFT
22 juni-22 juli

Ga geen confrontaties aan met mensen die je niet tegen je in het harnas wil jagen. Onthoud dat je er in de toekomst altijd nog iets over kunt zeggen. Maar nu niet.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Neem de komende dagen wat meer rust, Leeuw. Je lichaam geeft duidelijk aan dat je je grenzen hebt bereikt. Wees niet eigenwijs en laat een aantal zaken even los.

MAAGD
24 augustus-22 september

Alles komt op dit moment bij je binnen. Kon je de leuke dingen maar filteren en je niet zo kwetsbaar voelen. Dat kan, maar dan moet je eerlijk kijken naar je verwachtingen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Een mooi moment om je gewoontes eens onder de loep te nemen. Waar zou je graag iets aan willen veranderen? Het gebeurt niet vanzelf. Zet die eerste stap.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

De voorzichtige signalen die iemand geeft, zijn echt. Maar wil je er op reageren? Kun je er iets mee? Voel jij hetzelfde als de ander? Geef er aandacht aan.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Als je een risico neemt, ben je dan ook bereid om de gevolgen te accepteren? De kans dat je slaagt, is fifty fifty, maar jij rekent wel erg veel op je geluk.

STEENBOK
22 december-20 januari

Wat je ook nodig hebt, aandacht of juist rust: geef het aan. Mensen weten niet altijd wat je bedoelt. Onbewust hou je mensen op afstand. Of is dat juist je bedoeling?

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je bent graag onafhankelijk en zelfstandig en die behoefte wordt alleen maar sterker. Het is misschien niet de beste tijd om in het diepe te springen. Handel niet impulsief.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je voelt je heen en weer geslingerd tussen diverse zaken. Vermoeiend, maar vooral heel stressvol. Probeer je op één ding tegelijk te richten. Dat scheelt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie