Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Benieuwd wat de kaarten deze week over jou te zeggen hebben?

Tarotkaarten bieden jou glashelder advies en geven je daarmee een voorschot op jouw toekomst. In totaal zijn er 78 kaarten. De eerste 22 kaarten zijn de Grote Arcana en dat betekent grote geheimen. De overige 56 kaarten zijn de Kleine Arcana en geven jou advies over zaken van alle dag. Tarotlover/juf Mabel van den Dungen, trekt elke week een kaartje voor alle 12 de sterrenbeelden. Ze legt met de Rider-Waite kaarten uit 1910, die anno 2020 nog steeds magische boodschappen voor jou hebben.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Ram: Tien van Staven

Het leven vraagt of je schoon schip wil maken. Met deze Tien van Staven mag je nu alles wat niet meer in je leven past loslaten. Het heeft geen zin meer om je ergens aan vast te klampen. Bedank het voor de functie die het in je leven heeft gehad. Maak ruimte voor nieuw leven. Het universum wil je verrassen met een compleet nieuwe cyclus. Wees bereid om afscheid te nemen van oude relaties en situaties, die nu nog de plek innemen van al het moois dat op je ligt te wachten.

Stier: De Hogepriester

Jij kunt nu contact leggen met de hogere machten om je heen. Mediteer, wandel of luister eens naar de stilte. Wat uit jezelf tevoorschijn komt, zal je verbazen en verrijken. Dagelijkse simpele rituelen zullen je leven een magisch randje geven. Schakel over van je hoofd naar je hart. Maak een altaar met een kaars, bloemen en een briefje met je wens erop. Het universum luistert naar jou. Jij hoeft alleen maar te vragen en je armen te open om alle blessings te ontvangen.

Tweeling: Aas van zwaarden

Als je er klaar voor bent, komt het vanzelf naar je toe. Geloof erin dat alles komt wanneer het moet komen. Het universum weet wanneer het jou in kan fluisteren en doet dat op een moment wanneer je ontspannen en vrolijk bent. Wees dankbaar voor de magie in alledaagse dingen.

Kreeft: De Geliefden

Wij zijn allemaal een afspiegeling van elkaar. Er kan geen scheiding plaatsvinden in liefde. Het ene is niet los te zien van het andere. Kies ervoor om te leven vanuit eenheid; dan zullen liefde en voorspoed naar je toe stromen. Alles is met alles verbonden. Wees harmonie en je ervaart harmonie. Wees liefde en liefde komt naar je toe. Wees een geliefde en de geliefde zal verschijnen. Het universum heeft haar eigen wetten en wil met jou samenwerken.

Leeuw: Twee van Staven

Diep van binnen weet je al waar je het liefst zou willen zijn. Je mag erop vertrouwen dat als jij de eindbestemming nog niet ziet, er creatieve machten aan het roer staan, die jouw reis zullen begeleiden. De magie ligt in de overgave. Het universum zal alles in werking stellen om met deze kaart van de vooruitgang, de toekomst op de drempel van je hart neer te leggen. Hoe minder je doet, hoe sneller het gaat. Vertrouw op de magie van het leven.

Maagd: Drie van Pentakels

Samen is altijd veel fijner dan alleen. Jouw geest is die van een teamgeest. Zoals de natuur in al zijn aspecten samenwerkt met de divine presence, zo werk jij onzichtbaar samen met anderen. Open je hart voor anderen. Het beste moet nog komen.

Weegschaal: Koning van Bekers

Alles gebeurt in zijn eigen tijd. Help anderen om in zachtheid wijze beslissingen te nemen. Doordat jij analytisch bent, maar ook open staat voor de magie van het universum, zie jij ‘the bigger picture’. Jij bent de bemiddelaar, die begrijpt dat de spirituele macht in iedereen zit. Als een heldere spiegel, spiegel je dat we allemaal hetzelfde zijn. En zo leid je anderen liefdevol en als een echte vredestichter over hun eigen hobbels. Geniet van je verhoogde bewustzijn. Je zit boordevol liefde en laat dat doorstromen naar anderen.

Schorpioen: Twee van Bekers

Liefde ontvangen, is vaak moeilijker dan geven. Ontvang zoveel liefde als je op dit moment nodig hebt, zodat je alles kunt aanvullen in je hart. Een emotionele droogte heeft altijd een functie, maar die tijd ligt nu achter je. Let goed op, er komt iemand naar je toe op een moment dat je het niet verwacht. Dat kan een oude liefde zijn, een familielid, een vriend of vriendin. Of misschien wel je nieuwe liefde.

Boogschutter: Het Rad van Fortuin

Heb vertrouwen in jezelf en in het leven. Alles loopt nu precies zoals het moet lopen. Laat je meevoeren op de flow van het leven. Je hoeft niets te doen, alleen co-creëren met de spirituele onzichtbare machten om je heen. Alles wat je van binnen voelt en ziet, manifesteert zich als vanzelf van buiten.

Steenbok: Koning Bekers

Je zit midden in een emotionele transformatie. Misschien voelt dat in eerste instantie een beetje oncomfortabel, maar als jij door deze regenbui durft te lopen, komt die dubbele regenboog vanzelf boven jou te hangen. Doordat jij nu innerlijk groeit, kun jij anderen helpen in zachtheid hun beslissingen te nemen. Jij bent de leider, die begrijpt dat de spirituele macht in iedereen zit. Als een heldere spiegel, spiegel jij je rijke potentieel. Geniet van zoveel voorspoed. Je ziel loopt over van liefde, laat het doorstromen naar anderen.

Waterman: Acht van Bekers

Vandaag is het tijd om opnieuw te beginnen. Dromen komen uit en wensen worden vervuld. Je kunt je met een andere kijk op de situatie alles veranderen wat je maar wil. Daarom is het belangrijk dat jij jezelf toestemming geeft om je toekomst vorm te geven. Geef jezelf toestemming geeft om te voelen wat er echt in je hart leeft. Je gaat het uiteindelijk toch doen, dus waarom vandaag niet meteen beginnen om naar je hart te luisteren? Jij leeft bij de magie van oorzaak en gevolg.

Vissen: Aas van Bekers

Welzijn is je natuurlijke staat van zijn. Alles wat je nodig hebt, draag je bij je. Je loopt over van compassie en naastenliefde. Anderen genieten van jouw gezelschap. Met jou erbij is alles beter. Jouw optimisme laat anderen over hun eigen grenzen kijken. Alsof zij door jouw magische lichte aura hun eigen angsten durven te verlichten. En onderweg werp je ook nog een schitterend licht op je eigen mogelijkheden en kansen. Een heldere hemel vol sterren lacht je tevreden toe.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie