Glamour's daghoroscoop: woensdag 30 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je financiën en/of administratie lijken niet op orde. Steek je hoofd niet in het zand, maar regel een aantal zaken. De tijd dringt. Hou rekening met een onverwachte mededeling.

STIER
21 april-20 mei

Het is helemaal niet erg om op een eerder besluit terug te komen. Als je het maar kunt uitleggen aan degenen die ermee te maken hebben. Wees vooral eerlijk.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Jaloezie. Jij hebt het er niet graag over, laat staan dat je het toegeeft. Maar je maakt het jezelf alleen maar moeilijk als je niet inziet dat je misschien te veel van iemand verlangt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Dit kan wel eens een emotionele dag voor je worden. Voel je je niet juist behandeld? Genegeerd? Blijf niet met deze gevoelens rondlopen, maar spreek ze uit.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als je nog een goed voornemen aan je lijstje wil toevoegen: minder piekeren en je niet zo verantwoordelijk voelen voor andermans geluk. Dat kán namelijk niet.

MAAGD
24 augustus-22 september

Heb je al plannen voor morgen? En heb je daar nog steeds zin in, of zou je bij nader inzien toch liever iets anders doen? Kies voor jezelf. Zo simpel is het.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Verstand en gevoel zitten niet op dezelfde lijn en daardoor is het heel lastig om een beslissing te nemen. Durf je het aan het lot over te laten? En waarom zou je dat doen?

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je bent nooit te oud om te leren. En dat is misschien iets om het komende jaar op je bucket list te zetten. Je bent toe aan verdieping. Ben je klaar om dat commitment te doen?

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Geld. Dat is een belangrijk onderwerp om je nu in te verdiepen. Je hoeft niet alles op een weegschaaltje te leggen, maar in sommige dingen kan de verdeling wel iets beter…

STEENBOK
22 december-20 januari

Waarom je zo fel reageert op een gewone vraag of opmerking? Voel je je aangevallen of bekritiseerd? Toon wat meer begrip voor anderen en kap vragen niet af.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Wat is er met je? Ben je moe, heb je zorgen of ben je ziek? Wat het ook is: je lichaam heeft rust nodig. Laat dat ene klusje maar liggen tot je meer energie hebt.

VISSEN
20 februari-20 maart

Maakt het jou écht niet uit dat anderen de koers bepalen? Als dat niet het geval is, laat je dan horen. Het heeft geen zin om het te doen als het te laat is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie