Dit is de invloed van de Volle Maan in Kreeft op je leven

Ben je klaar voor de laatste Volle Maan van het jaar?

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Van de invloed van de verschillende Maanfasen tot de werking van verschillende kristallen: Nina kent alle ins en outs - en die deelt ze graag met je.

Op woensdag 30 december om 04:28 uur is de Maan op haar hoogtepunt. De Volle Maan zal in het dierenriemteken Kreeft staan. Dit is de laatste Volle Maan van het jaar. Als er nog dingen zijn die je los wilt laten, dan is dit daar nu de perfecte kans voor.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Volle Maan in Kreeft

Kreeft is het vierde dierenriemteken met als element water. Dit is ook de natuurlijke plaatsing van de Maan. Het is geen verrassing dat met de Volle Maan onze emoties extra gaan opspelen, maar doordat de Maan in haar natuurlijke dierenriemteken staat, worden onze emoties nog een keer extra aangescherpt. Maak je dus op voor een heftige Volle Maan.

Zon in Steenbok

De Zon staat in Steenbok, de tegenpool van Kreeft. Steenbok wordt als de vader van de dierenriemtekens gezien. Kreeft gaat over het moederlijke, verzorgen, (t)huis en gevoelens. Kreeften zijn intuïtieve mensen, terwijl Steenbokken praktisch en rationeel zijn. Ze zijn gefocust op carrière maken en hoog op de sociale ladder klimmen. Terwijl Kreeft emotioneel is, probeert Steenbok al zijn emoties te verbergen. Tijdens de Volle Maan kan dit wat conflict opleveren. De kunst is om hier deze maand balans in te vinden.

Algemene thema

Het algemene thema van deze Volle Maan is loslaten. Kreeften blijven, net zoals Vissen en Schorpioen, erg in het verleden hangen. Probeer om het verleden los te laten. Dit kun je doen aan de hand van een loslaat ritueel. Laat alle negativiteit en dingen in je leven die je niet langer geluk brengen achter in 2020. Als een deur sluit, zal een andere deur openen.

Vergeet niet even terug te blikken op wat je allemaal hebt bereikt in 2020. Hoe klein of hoe groot je succes ook was, schrijf op wat je hebt geleerd en wat je eventueel wel mee wil nemen in het nieuwe jaar. Probeer deze positieve energie te gebruiken om vooruit te blikken op het komende jaar. Deze Volle Maan is een goed moment om te manifesteren en om je edelstenen weer op te laden.

Deze Volle Maan vraagt je om je focus te verschuiven naar je (t)huis. Spendeer tijd met je familie en vrienden, kook een maaltijd of doe wat werk in de tuin. Het is ook een mooie avond om tijd te besteden aan self-care. Neem een bad met wat essentiële oliën en steek wat kaarsjes aan. Kreeften houden ervan om te ontspannen.

Verder maakt de Maan een heftig Aspect met Chiron. Dit zorgt ervoor dat oude wonden naar de oppervlakte komen. Hierdoor kun je nog nostalgischer worden en gaan piekeren over het verleden. Het is dus een mooie tijd om je innerlijke kind te helen. Vergeet niet dat het verleden het verleden is om een reden.

De volgende Volle Maan

De Volgende Volle Maan zal plaatsvinden op 28 januari in het nieuwe jaar. Deze Volle Maan zal dan in het dierenriemteken Leeuw staan. Na de heftige, emotionele energie van deze Volle Maan, kunnen we de zelfverzekerde energie van Leeuw wel gebruiken. Een fijne energie om 2021 mee te beginnen. Maar voor nu: gelukkig nieuwjaar!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie