Glamour's daghoroscoop: donderdag 31 december

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Er hangt spanning in de lucht en die kunnen worden veroorzaakt door andere mensen. Slim om te doen of je sommige opmerkingen niet hoort. Of uitspreekt…

STIER
21 april-20 mei

De communicatie staat vandaag onder druk. Word niet boos als je arrogante personen tegen het lijf loopt. Eindig dit jaar op een manier zoals dat voor jou goed voelt.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Flirt iemand overdreven met je partner? Of vind jij dat je lief zich daar schuldig aan maakt? Je ziet sommige mensen ineens in een ander licht, en dat is inderdaad even wennen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het is geen verrassing dat het een totaal andere jaarwisseling is dan anders. Toch doe je vandaag iets ongebruikelijks: je smijt met geld. Ach, je kunt het je veroorloven.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Zie je op tegen de jaarwisseling of heb je er juist heel veel zin in? Alles hangt af van of je bij degene bent die in je hoofd en hart zit.

MAAGD
24 augustus-22 september

De kans dat je vandaag over je eigen grenzen gaat, is groot. Een voor de hand liggend gevolg is dat je morgen weinig belangstelling voor de rest van de wereld hebt. Au!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Baal je ervan dat je beperkt wordt en niet kunt doen waar je zin in hebt? Wees creatief, Weegschaal! Er zijn echt opties om deze dag in gepaste stijl door te brengen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Veiligheid voorop, Schorpioen. Laat zo min mogelijk aan het toeval over en zorg dat je een plan B hebt. En als het echt móet: stel je plannen bij.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Ga je reizen? Wees voorzichtig en check vooral ook of de dienstregeling niet veranderd is. Controleer ook nog even of je genoeg geld bij je hebt. Better safe than sorry.

STEENBOK
22 december-20 januari

Maak geen strijd om bijzaken, Steenbok. Het heeft helemaal geen zin en het bederft alleen de sfeer. Als je water bij de wijn kunt doen, levert je dat alleen maar voordeel op.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Dat heb jij weer: last van vermoeidheid en daardoor weinig zin om de lange avond op te blijven. In de loop van de dag verandert er nog veel, dus kijk het gewoon aan.

VISSEN
20 februari-20 maart

Niet alles voldoet aan je verwachting en verloopt volgens planning. Niet leuk, maar overmacht speelt hier een rol. Pas je zo goed mogelijk aan de (nieuwe) situatie aan.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie