Glamour's daghoroscoop: vrijdag 1 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je betekent veel voor iemand, maar is dat andersom ook zo? Toon je gevoelens, maar maak het ook niet groter dan het is. Eerlijk duurt het langst.

STIER
21 april-20 mei

Als je de kans krijgt om iemand beter te leren kennen: doen! Jullie hebben veel meer overeenkomsten dan op het eerste oog lijkt. Doe het rustig aan.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Wees vandaag geduldig en neem de tijd. Waarom zou je haast maken? Probeer je over een vervelend gevoel over iets/iemand heen te zetten. Het is het niet waard.

KREEFT
22 juni-22 juli

Focus je vandaag vooral op je eigen issues en maak je niet druk om het gedrag van anderen. Hoe vreemd ze zich ook gedragen. Niet iedereen begint 2021 in een goede stemming.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Waar hebben jouw goede voornemens mee te maken? Meer tijd voor je relatie vrijmaken? Meer sporten? Minder ‘moeten’? Begin er gewoon meteen mee.

MAAGD
24 augustus-22 september

Neem jezelf voor om problemen even te laten voor wat ze zijn. Met gepieker los je niets op en bovendien ben je vandaag wat gevoeliger dan normaal. Hierdoor reageer je impulsief.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Betrek anderen zo min mogelijk bij issues die je met derden hebt. Als je mensen partij laat trekken, wil dat niet zeggen dat je meer gelijk hebt. Zwijgen is nu goud waard.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Weggaan of thuisblijven heeft ineens een heel andere betekenis dan eerder. Kies niet alleen met je gevoel, maar luister vooral ook naar je verstand. Lastig, maar het is niet anders.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Als je nog eens terugdenkt aan de afgelopen nacht, zie je natuurlijk waarom bepaalde zaken niet goed gingen. Fout gemaakt? Iets doms gezegd? Bied je excuses snel aan.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je hoeft niet iedereen blindelings te vertrouwen, maar het is ook niet nodig om overal iets achter te zoeken. Geef die ene persoon voorlopig het voordeel van de twijfel.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het gaat er niet om wie er gelijk heeft, maar of jij en iemand anders over de verschillen heen kunnen (lees: willen) stappen. Hoe zit het voor jou? Wees daar eerlijk over.

VISSEN
20 februari-20 maart

Iets te veel gefeest en vandaag niet topfit? Tja, zo verwonderlijk is het niet. Een dagje vasten kan geen kwaad, dus spoel alle restjes maar fijn door de gootsteen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie