Glamour's daghoroscoop: zaterdag 2 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het is een kunst om je eigen ding te doen terwijl je (meer) rekening houdt met anderen. Bescheidenheid is op dit moment niet je sterkste punt; het is een verbeterpunt.

STIER
21 april-20 mei

Wat kun je zelf doen om je stemming goed te houden? Zoek een uitlaatklep, Stier en laat de spanningen niet oplopen. Reageer je humeur niet af op anderen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Niet iedereen is laaiend enthousiast over jouw spontane ideeën. Integendeel zelfs, dus verspil je krachten niet. Dring niet aan, want dat werkt zelfs averechts.

KREEFT
22 juni-22 juli

De tijd gaat sneller dan je denkt en er is alweer een deadline in aantocht. Bereid je goed voor en als er leeswerk/onderzoek nodig is: besteed daar dan aandacht aan.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Jij komt vandaag overal mee weg als je het een beetje slim aanpakt. Je zelfverzekerde houding en charme zijn je sterkste troeven. Negeer een lastig persoon.

MAAGD
24 augustus-22 september

Probeer je niet druk te maken om zaken die je niet kunt veranderen, maar focus je op dingen die je wél kunt beïnvloeden. Maak dingen niet erger (of mooier) dan ze zijn.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Jij bepaalt natuurlijk zelf wat je doet, maar soms is het handig om iets te doen met de adviezen die je van vrienden krijgt. Sta open, Weegschaal.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Het is logisch dat je bezorgd bent om een aantal zaken, maar dit is ook een tijd om vooruit te denken en te onderzoeken of er meer opties zijn dan je nu hebt.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Alle begin is moeilijk, Boogschutter. Waarom verwacht je dat dingen meteen van een leien dakje gaan? Geef jezelf wat meer tijd om iets nieuws onder de knie te krijgen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Over smaak valt niet te twisten, dus doe dat vandaag dan ook niet! Niet iedereen zit op jouw golflengte. Laat je irritaties los en focus je op je eigen zaken.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Wat gebeurt er als twee super koppige mensen gelijk willen hebben? Je wil het eigenlijk niet weten, toch? Degene die het eerst stopt, is eigenlijk de slimste.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je kunt van alles doen om indruk te maken, maar waarom zou het zo gek moeten? Als je zoveel moeite moet doen om aandacht te krijgen; is het dan nog fijn?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie