Glamour's daghoroscoop: zondag 3 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Pluk de dag! Wat je in de ochtend begint, levert plezier en voldoening op. Gebruik deze dag om te genieten. De verplichtingen wachten nog wel een dagje op je.

STIER
21 april-20 mei

Let op je adem en je lichaamshouding. Als je daar op let, kun je spanning loslaten. Afleiding nodig? Grijp die uitnodiging van iemand aan.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Betrek niet alles op jezelf, Tweelingen. Je voelt je snel aangevallen, maar de meeste dingen zijn helemaal niet als kritiek bedoeld. Lach wat vaker om jezelf.

KREEFT
22 juni-22 juli

In gedachten ben je bij je werk en dat is helemaal geen verkeerde instelling. Juist nu is er behoefte aan mensen die brainstormen en mogelijke oplossingen aandragen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Aan alles komt een eind en jij sluit de feestmaand voor jezelf nu officieel af. Dit is het begin van iets nieuws. Kom maar op met die goede voornemens!

MAAGD
24 augustus-22 september

Het gaat door: je krijgt maar geen hoogte van iemand. Eerlijk gezegd zit je gewoon op een hele grote wolk en wil je (nog) niet landen. Ach, het is heel begrijpelijk.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Als je dan tóch een gokje waagt bij iemand; doe het dan meteen groots. Gooi je charme in de strijd en ga op je doel af. Je leeft immers maar één keer.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Hebben de afgelopen dagen een zware wissel op je getrokken? Pak vandaag je rust. Ook fijn om contact op te nemen met een vriendin en terug te komen op een eerder gesprek

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Als je buiten de lijntjes kunt denken en al die wilde ideeën noteert, wordt vanzelf duidelijk waar kansen liggen. Je moet gewoon een beetje creatief zijn en succes zelf maken.

STEENBOK
22 december-20 januari

Als je nog eens terugkijkt op een recente ervaring, ziet het er toch anders uit. Het is goed dat je even wat afstand hebt genomen. Nu zand erover en opnieuw beginnen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het klopt dat je sommige dingen kun je beter voor jezelf kunt houden, maar let op je houding: je straalt enorm veel uit. Geen wonder dat mensen blijven vragen wat er aan de hand is.

VISSEN
20 februari-20 maart

Wees zo duidelijk mogelijk en draai niet om de hete brij heen. Ben jij degene die met vragen zit? Ook dan is de waarheid beter dan je hoofd in het zand steken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie