Glamour's daghoroscoop: maandag 4 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Je kunt je overal wel druk over maken, maar het veroorzaakt alleen maar stress. Als er dingen zijn die JIJ kunt veranderen, dóe het dan. Versnipper je energie niet.

STIER
21 april-20 mei

Je inzet is geweldig, maar je bent niet overal verantwoordelijk voor. Doe wat je kunt en laat het daarna los. Je hebt ook tijd nodig om te ontspannen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Je zit misschien niet lekker in je vel op het moment. Kon je maar in winterslaap gaan! Schrijf je gevoelens op. Niks voor jou? Teken, boetseer of schilder ze dan!

KREEFT
22 juni-22 juli

Je denkt misschien dat je duidelijk bent, maar niet iedereen heeft voelsprieten. Hierdoor missen mensen je en subtiele hints. Check gerust of je wordt begrepen.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Wil je graag iets voor een ander doen? Dat komt heel goed uit want er zijn mensen in je omgeving die het momenteel moeilijk hebben. Laat weten dat je er bent.

MAAGD
24 augustus-22 september

Vind je het moeilijk om iets onder ogen te zien, Maagd? Langzaam maar zeker wordt duidelijk hoe de vork in de steel zit. Denk wat meer aan jezelf.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Wil je iemand dolgraag weer eens zien? Het moet lukken om op korte termijn een afspraak te maken, maar het lijkt of het initiatief van jou moet komen.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Roddelen. Je moet er niet aan denken dat mensen achter je rug over je praten. Doe het zelf in ieder geval niet. Vooral niet omdat dingen heel anders zijn dan wordt beweerd.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Surprise! Hou daar vandaag maar rekening mee, Boogschutter. Het gooit je eigen plannen in de war, maar dit is zo’n dag waarop je beter met de stroom mee kunt gaan.

STEENBOK
22 december-20 januari

Eerlijk is eerlijk: je ligt momenteel onder vuur en daar kun je weinig aan doen. Behalve er boven staan en niet reageren. Omring je met mensen die lief voor je zijn.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Jij sluit je af en je partner houdt zich ook op afstand. Als je deze tijd gebruikt om zaken op te lossen, is dat slim. Wees vandaag uiterst voorzichtig met het leveren van kritiek.

VISSEN
20 februari-20 maart

Overgevoeligheids-alert! Op dit moment heb je de neiging om verbanden te leggen die er niet zijn en voorbarige conclusies te trekken. Geen wonder dat je zo emotioneel bent.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie