Glamour's daghoroscoop: dinsdag 5 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Routine en sleur; jij staat er niet om te trappelen, maar structuur geeft je wel meer overzicht en rust. Hak een knoop door over een slepend onderwerp.

STIER
21 april-20 mei

Een dag heeft maar een beperkt aantal uren, dus is het belangrijk om slimme keuzes te maken. Alles wat je met liefde en plezier doet, voelt niet als werk.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Misschien lukt het je om wat meer afstand te nemen van een situatie waar je gék van wordt. Heb je het gevoel dat je in je eentje staat? Mis! Je hoeft er maar om te vragen.

KREEFT
22 juni-22 juli

Ai, soms heb je erg lange tenen en reageer je een tikje te gevoelig. Geeft niks, als je maar begrijpt dat veel woorden helemaal niet persoonlijk bedoeld zijn.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Jij laat je vandaag niets wijsmaken en je neemt de touwtjes strak in handen. Je hebt gelijk, want jij bent verantwoordelijk en er is haast geboden bij een taak.

MAAGD
24 augustus-22 september

Jij bent nog niet in de stemming om aan de slag te gaan! Integendeel; je geniet van de relatieve rust en vrijheid die je nu ervaart. Tenminste: dat wil je iemand anders laten geloven.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Woorden hebben kracht, maar dat geldt ook voor je gedachten. Betrap je jezelf op negatieve gedachten? Stop ze en train jezelf om je gedachten te sturen. Oefening baart kunst.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Wat er ook gebeurt: het is uitermate belangrijk om jezelf te blijven. Niet iedereen kan omgaan met jouw intense uitstraling, maar vandaag breek je het ijs met charme.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Sommige dingen zien er veel ingewikkelder uit dan ze zijn. Neem de tijd om er rustig naar te kijken. Je hoeft het niet in je eentje op te knappen. Vraag om hulp als dat nodig is.

STEENBOK
22 december-20 januari

Als je iets wil oplossen tussen jou en iemand anders is het noodzakelijk om eerlijk én begripvol te zijn. Laat oud zeer los! Je sleept het echt al veel te lang mee.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je bent een vat vol tegenstrijdigheden, maar dat heeft beslist z’n charme. Enige probleem is dat je misschien meer belooft dat je kunt waarmaken. Zip it up, Waterman!

VISSEN
20 februari-20 maart

Achterom kijken is alleen fijn als je blij wordt van de herinneringen. Kwel jezelf niet met spijt of schuldgevoelens. Kijk vooruit en maak nieuwe plannen!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie