Glamour's daghoroscoop: woensdag 6 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Je toenaderingspoging komt misschien niet lekker uit de verf, Ram. Je mist op dit moment het talent om subtiel te zijn. Wees voorzichtig en forceer niets.

STIER
21 april-20 mei

Gezondheid is niet alleen een kwestie van eten en sporten, maar ook van stress hanteren. Begin er eens mee om je niet overal zo verantwoordelijk voor te voelen.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

De liefde houdt je sterk bezig en jij voelt je sterk aangetrokken tot iemand. Of het wederzijds is? Dat merk je toch wel aan de manier waarop de ander tegen je doet?!

KREEFT
22 juni-22 juli

Je wil rekening houden met de ander, maar ook trouw blijven aan jezelf. Dat kan, maar de ander is wel erg dwingend en bazig. Stel je grenzen, Kreeft.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Een sterk en gezond lichaam is niet altijd een vanzelfsprekendheid. En als je het hebt, vraagt het om aandacht en onderhoud. Hou vol; de beloning volgt echt.

MAAGD
24 augustus-22 september

Veel mensen zijn alweer serieus met hun werk en verplichtingen bezig, maar jij maakt geen haast. Groot gelijk, want nu het nog kan, mag je het er nog wel even van nemen.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Hoe graag je ook zou willen dat anderen jouw standpunten en mening adopteren: reken daar niet te veel op. Sommige onderwerpen kun je echt beter laten rusten…

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Jij hebt een missie en dat is: een hele goede indruk maken door het goede voorbeeld te geven. Uiteindelijk zal dit vrucht afwerpen, maar je moet geduld hebben.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Op zoek naar (ander) werk? Spread the news in je vriendenkring en netwerk. Je weet maar nooit, want soms is het belangrijker wie je kent dan wat je kunt.

STEENBOK
22 december-20 januari

Waarom jij je alleen aan je eigen regels houdt, is velen een raadsel. Pas op, want dit kan vervelende gevolgen hebben. Hou er rekening mee dat je iets niet goed inschat.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je bent niet de enige die momenteel niet loopt te dansen van blijdschap. Je hebt moeite met de veranderingen en nieuwe werkelijkheid. Wees lief en aardig voor jezelf.

VISSEN
20 februari-20 maart

Hard werken heeft veel voordelen. Het leidt af en je schiet lekker op. Regelmatig een korte pauze inlassen is een must. Ga een paar keer een blokje om. Dat werkt!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie