Glamour's daghoroscoop: donderdag 7 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Geld maakt niet gelukkig? Nou, jij hebt daar duidelijk een andere mening over. Als je het een beetje in balans kunt houden, kun je je doel bereiken. Maar voor niets gaat de zon op.

STIER
21 april-20 mei

Je ongeduld groeit met de dag en je humeur heeft daar onder te lijden. Als je vindt dat je iets moet doen: ga je gang. Maar gooi je eigen glazen niet in.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Het ene moment ben je vol vertrouwen, het volgende moment slaat de twijfel hard toe. Geen wonder dat je op je tandvlees loopt, Tweelingen. Je kunt niet alles onder controle houden.

KREEFT
22 juni-22 juli

Kom je aandacht tekort? Dat hoef je echt niet te negeren. Bespreek het met degene om wie het gaat. De reactie van de ander maakt duidelijk hoe de vork in de steel zit.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als je het gevoel hebt dat je weerstand ontmoet, komt die waarschijnlijk bij jezelf vandaan. Soms zijn we onze eigen grootste vijand. Jij legt de lat weer eens erg hoog…

MAAGD
24 augustus-22 september

Een creatief proces is voor jou nog steeds een fantastische uitlaatklep. Dus: waar krijg je momenteel energie en een goed humeur van? Focus je daar op!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Juist nu is het belangrijk om creatief om te gaan met beperkingen. Er zijn kansen genoeg; je moet ze alleen zelf maken.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Je vangt meer vliegen met stroop dan met azijn, Schorpioen. Wees voorzichtig met kritiek, maar benadruk de positieve kanten. Zo blijven mensen je steunen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Over de toekomst is momenteel veel onzekerheid, maar laat je niet weerhouden om plannen te maken. Dit is een prima tijd om iets nieuws te leren.

STEENBOK
22 december-20 januari

Kritiek krijgen is nooit leuk, maar nu zit er een grote kern van waarheid in. Je mag inderdaad wat flexibeler zijn en wat meer taken delegeren. Je bent niet overal verantwoordelijk voor!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Wees vandaag heel voorzichtig, want de spanning is om te snijden en voor je het weet heb je ruzie. Onderschat ook de kracht van je eigen gedachten niet. Stuur ze de goede kant op!

VISSEN
20 februari-20 maart

Iedereen weet het vandaag beter en mensen struikelen over elkaar heen om maar gelijk te krijgen. Slimme zet om te luisteren en je op de achtergrond te houden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie