Glamour's daghoroscoop: vrijdag 8 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Ben je klaar om aan een nieuw project te beginnen? Of om ergens verbetering in aan te brengen? Niets houdt je tegen: de tijd is rijp om te starten!

STIER
21 april-20 mei

Laat je niet op de kast jagen, ga confrontaties zoveel mogelijk uit de weg en wees voorzichtig met het hardop uitspreken van je gedachtes. Je haalt binnenkort je gelijk wel. Beloofd!

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Er breekt nu snel een andere tijd aan. Werk vandaag de laatste details af en laat het daarna rusten. Over een tijdje wordt duidelijk waar je nog aan kunt werken.

KREEFT
22 juni-22 juli

Eindelijk ontstaat weer ruimte om andere dingen te doen en/of vooruitgang te boeken. Bepaal wat voor jou het meest urgent is en pas je agenda daar op aan.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Net als jij, heeft ook iemand anders tijd nodig om zich aan te passen. Heb geduld, Leeuw. Dit is geen tijd om je druk te maken over bijzaken. Zet je over een teleurstelling heen.

MAAGD
24 augustus-22 september

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Dit is een prima moment om daar werk van te maken. Geen woorden, maar daden Maagd! Zonder actie verandert er niets.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het lukt je vandaag uitstekend om je grenzen te stellen en duidelijk te maken wat je nodig hebt. Geen support of begrip? Dan weet je genoeg en is het tijd om daar iets aan te doen.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Op de een of andere manier is het tijd om kleur te bekennen. Dat is natuurlijk voor iedereen verschillend, maar jij weet wat het voor jou inhoudt. Bring it on!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Hoog tijd om beperkingen los te laten en (weer) vertrouwen te vinden in je eigen creativiteit. Door buiten te lijntjes te denken, vind je ergens een prachtige oplossing voor.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je hebt geen gebrek aan discipline en overzicht, maar aan kunnen loslaten. Daar zit een groot verschil tussen. Antwoorden vind je in jezelf. Accepteer dat je niet alles kunt sturen.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het lijkt of mensen je uitdagen, maar in feite zit de spanning in jezelf. Als je bepaalde zaken niet meer wilt of kunt, is het tijd om daar een streep onder te zetten, Waterman.

VISSEN
20 februari-20 maart

Het jaar is nog fris en vers en goede voornemens kun je iedere dag maken. Snak je naar iets nieuws, meer sprankeling of spanning? Maak daar werk van!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie