Glamour's daghoroscoop: zaterdag 9 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Wil je gelijk hebben of gelijk krijgen, Ram? Daar zit een verschil tussen. Mensen begrijpen niet wat je punt is. Wees duidelijk en vooral: durf sorry te zeggen.

STIER
21 april-20 mei

Het lijkt/voelt of je aan een nieuw hoofdstuk begint. Heerlijk om meer ruimte te krijgen. Het fijnste is dat een zorg verdwijnt of veel minder groot wordt.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Een geweldige dag om de sleur te doorbreken en uit je comfortzone te stappen. Wat je ook onderneemt: doe iets nieuws of iets wat al lang op je bucketlist staat.

KREEFT
22 juni-22 juli

Als het aan jou ligt, besteed je deze dag met je lief en hoeft er niet zo veel. Helaas lijkt de agenda van de ander totaal niet op die van jou. Zoek naar een oplossing.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Als je eenmaal in een flow zit, gaan veel dingen haast vanzelf. En die nieuwe routine voelt ook steeds beter. Merk je al verschil met een tijdje geleden? Hou vol!

MAAGD
24 augustus-22 september

Verzin een manier om het nuttige en het aangename met elkaar in te verbinden. Gebruik deze dag om orde op zaken te stellen in huis en familiekwesties.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Loopt het al een tijdje niet helemaal lekker tussen jou en een familielid? Het is een goed moment om daar aan te werken. Het siert je als je als eerste contact opneemt.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Een oplossing bedenken voor een probleem lukt vandaag bijzonder goed. Ok, het is misschien niet helemaal perfect, maar onder de omstandigheden is dit de allerbeste optie.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Heb geduld; in de loop van de dag krijg je meer antwoorden en met die informatie kun je weer verder. Focus je op dingen die prioriteit hebben en overleg goed met anderen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Een buitenkansje om extra geld te verdienen (of te besparen) laat je vast niet aan je voorbijgaan. Maar let op: als iets te mooi is om waar te zijn, is dat meestal zo.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Een dag voor vriendschappen! Jij kunt iemand anders ergens mee helpen. Het is misschien veel werk, maar ook een eer dat je hiervoor gevraagd wordt.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je krijgt geen hoogte van het wispelturige gedrag van iemand anders. Typisch gevalletje van lekker in eigen sop laten gaarkoken. Laat je humeur er niet door verpesten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie