Glamour's daghoroscoop: zondag 10 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Het lijkt er op dat je een plan of wens moet bijstellen. Niet leuk, maar niks aan te doen. Hoe eerder je de draad oppakt, hoe beter dat voor je is. Go with the flow.

STIER
21 april-20 mei

Zoek een uitlaatklep voor de onrust die door je heen raast! Dit is een prima dag om dingen groots aan te pakken, mits je op tijd begint. Anders is er weer stress door tijdnood.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Waar wil je over een half jaar staan en wat moet je daarvoor doen? Zijn er stappen die je nu kunt ondernemen? Een goede voorbereiding is super belangrijk.

KREEFT
22 juni-22 juli

Staat er een drukke werkweek voor de boeg? Dan is het slim om vandaag een aantal zaken voor te bereiden. Scheelt je de rest van de week een hoop tijd. Win-win!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Wat er ook allemaal op je drukke agenda staat: zorg ervoor dat je vandaag ook tijd voor jezelf vrijmaakt. Leuk: nieuws van of over iemand die een speciaal plekje in je hart heeft.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het lijkt wel of je door een werkbij bent gestoken! Als je eenmaal op stoom komt, houdt niemand je meer tegen. Voordeel: een super opgeruimde en schone omgeving.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Door nieuwe omstandigheden lijk je momenteel aan huis gekluisterd te zijn. Maak van de nood een deugd en kook vandaag extra lekker of binge die serie die je nog wilde zien.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Maak je je zorgen over aangekondigd nieuws? Bijvoorbeeld over je werk? Het is moeilijk, maar probeer er niet te veel over te piekeren. Komt tijd, komt raad.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Van een openhartig gesprek knap je op. Vooral als blijkt dat de ander ook moeite mee had dat het even zo stroef liep. Zand erover en niet meer terugkijken.

STEENBOK
22 december-20 januari

De ander lijkt stil of gesloten. Natuurlijk is het goed om te vragen wat er aan de hand is, maar sta je ook open voor kritiek? Luisteren is nu belangrijker dan praten…

WATERMAN
21 januari-19 februari

Komt een oude vlam weer in beeld? Letterlijk, of door een droom of nieuws dat je via via hoort? Je reactie is veelzeggend. Ben je helemaal over dit persoon heen?

VISSEN
20 februari-20 maart

Je aanpassingsvermogen is groot, maar doe je jezelf niet tekort? Als mensen om je mening of voorkeur vragen; gééf die dan! Laat je niet ondersneeuwen door de meerderheid.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie