Je wekelijkse tarotkaartlegging, gebaseerd op je sterrenbeeld

Dit hebben de kaarten deze week over je te zeggen

tarot
Glamour

Nina Keijzer (@astronammu op Instagram) is astroloog en schrijft voor Glamour over astrologie en spiritualiteit. Ze trekt iedere week een tarotkaart voor je op basis van je sterrenbeeld.

Je wekelijkse tarotkaartlegging zegt iets over waar je je deze week op moet focussen, of wat je te wachten staat. Je kunt deze kaartlegging lezen voor je sterrenbeeld (oftewel je Zonneteken), maar je kunt ook kijken naar het dierenriemteken waar je Maanteken of Ascendant in staat (of alle drie!). Er staat ook per dierenriemteken een getal waar je deze week op kunt letten. Dit getal kan voorbijkomen als teken van het Universum. Je kunt de spirituele betekenis van het desbetreffende getal opzoeken - daar zit vaak nog een extra boodschap in.

Ram - Pentakels Tien

Deze week draait alles om overvloed en familie. Stabiliteit komt steeds dichterbij, evenals een manifestatie op het gebied van spiritualiteit en financiën. Dit zal gepaard gaan met een afsluiting of een prestatie. Het is een mooie week om te reflecteren en om je dankbaarheid te uiten. Niet alleen naar het Universum, maar ook naar de mensen om je heen. Spendeer deze week extra tijd met familie. Je hebt veel geleerd de afgelopen tijd, dus even een pauze inlassen kan best. Je zit in een veilige positie op het gebied van financiën. Verder zal je merken dat je toegewijd bent op het gebied van werk. Je succes zal op de lange termijn zijn vruchten afwerpen.

Let deze week op het getal 9.

Stier - Pentakels Twee

Het kan zo zijn dat je al een tijdje geen balans hebt gehad in je leven en dat je last hebt gehad van besluiteloosheid. Dit komt deze week ook weer aanbod, alleen word je nu gevraagd om te gaan kijken naar een juiste oplossing. Waarom heb je geen balans? En waarom kan je geen beslissing maken? Je hebt behoefte aan helderheid. Neem even een stap terug om de situatie goed te bekijken. Waarschijnlijk probeer je momenteel alle ballen hoog te houden. Het wordt tijd dat je je prioriteiten voorop gaat stellen. Kijk bijvoorbeeld even of je je tijd anders in kan delen. Het is een goed moment om de doelen en wensen die je hebt opnieuw te bekijken en te evalueren. Misschien kunnen er nog wat dingen aangescherpt worden. Maak deze week gebruik van het extra beetje vastberadenheid dat naar de oppervlakte komt.

Let deze week op het getal 19.

Tweelingen - Kelken Zeven

Je zult deze week je intuïtie dempen door naar afleiding te zoeken. Je hebt veel wensen, maar je onderneemt geen actie om ze daadwerkelijk uit te laten komen. Er zijn te veel kansen op je pad gekomen en het lukt je maar niet om een keuze te maken. Hierdoor kun je gaan twijfelen over wie je eigenlijk bent en wat je nu wil. Je wordt gevraagd om deze week eindelijk een keuze te maken en om actie te ondernemen. Het kan zelfs zo zijn dat er zich nu nog meer kansen voordoen. Kijk uit voor illusie en onrealistische ideeën. Probeer een weloverwogen keuze te maken. Als je eenmaal een keuze hebt gemaakt, mag je ook van richting veranderen. Dit maakt niet uit, want je gaat eindelijk weer vooruit in plaats van dat je stilstaat.

Let deze week op het getal 10.

Kreeft - De Magiër

Deze week staat in het teken van een nieuw idee of een nieuwe creatie. Je zult merken dat je fantasie op hol slaat deze week. Maak hier gebruik van en pas het bijvoorbeeld toe om te manifesteren. Het is wel belangrijk dat je erg duidelijk bent over je wat je wil manifesteren en dat er een zuivere intentie achter zit. Er is sprake van een energieboost. Je bent zelfverzekerd, maar je moet wel vertrouwen blijven hebben in jezelf en het Universum. Alleen dan kun je het beste manifesteren. Probeer de materiële wereld en de spirituele wereld zo goed mogelijk te combineren en in evenwicht te houden. Verder staat je intuïtie op scherp.

Let deze week op het getal 1.

Leeuw - Pentakels Zeven

Een commitment die je een tijdje geleden hebt gemaakt zal deze week eindelijk zijn vruchten gaan afwerpen. Je hebt de laatste tijd hard gewerkt en je beloning komt eraan. Probeer hier wel nog even geduld mee te hebben. Blijf vooral doorwerken en houd de moed erin. Al het werk dat je nu doet, zal een investering zijn voor later. Vraag jezelf deze week af of je je aandacht wel aan de juiste dingen aan het besteden bent. Als de twijfel toeslaat, bedenk dan dat alles gebeurt wanneer het moet gebeuren. Verder is het een goed idee om een goede planning te maken voor de komende week of de komende maand. Je zult je creatief en zeker voelen. Vier het proces en je succes dat je tot nu toe hebt bereikt.

Let deze week op het getal 4.

Maagd - Pentakels Drie

De afgelopen weken, of misschien zelfs het afgelopen jaar, heb je erg hard gewerkt. Deze week zal eindelijk alles samen komen. Hierdoor zal er meer balans ontstaan en zal je je geïnspireerd voelen. Maak hier gebruik van en neem het in je voordeel om er iets unieks mee te creëren. Deze creativiteit zal ook aanwezig zijn op je werk. Er kan zelfs een samenwerking aankomen dat goed teamwerk op zal leveren. Hier kun je veel van leren. Deze kaart laat zien dat je op de goede weg bent en dat je de juiste skills hebt om je doelen te bereiken. Je zult zien dat alles wat je de afgelopen tijd hebt gedaan en hebt geïncasseerd, het allemaal waard is geweest.

Let deze week op het getal 20.

Weegschaal - Schildknaap van Zwaarden

Deze week zal je merken dat je nieuwsgieriger bent dan normaal. Hierdoor zal je sterke inzichten krijgen over bepaalde situaties. Je bent zelfverzekerd en je geest maakt volle toeren. Dit levert nieuwe ideeën op. Deze kun je toepassen op welk gebied dan ook. Het kan je zelfs nieuwe projecten opleveren. Als je iets te zeggen hebt deze week, spreek het dan ook uit. Dit is niet het moment om terughoudend te zijn. Communicatie kan nu aan bod komen en je zult gaan ontdekken wat voor jou het beste werkt. Misschien begin je deze week wel aan een boek. Je staat op het punt om je ware zelf te ontdekken. Verder kun je deze week belangrijk of onverwachts nieuws verwachten.

Let deze week op het getal 8.

Schorpioen - Staven Zeven

Je voelt je in eerste instantie zeker en dapper, maar dan lijkt de sfeer opeens te veranderen. Je zou deze week wel eens conflicten kunnen ervaren met familie, vrienden en collega’s. Hierdoor zal er een aantal dingen aan het licht komen. Pas op voor mensen die van jouw succes willen genieten. Dit had je niet verwacht en het kan wel eens een uitdaging gaan worden. Het is belangrijk om te weten dat je in je voordeel bent om jezelf te verdedigen. Probeer ook te achterhalen waar dit opeens vandaan komt. Geef niet op als er geen verbetering in de situatie lijkt te komen. Je bent sterk zat om jezelf te verdedigen. Het kan ook zo zijn dat er obstakels op je pad komen rondom een project.

Let deze week op het getal 15.

Boogschutter - Kelken Drie

Deze week staat alles in het thema van viering. Je familie en vrienden zullen dichtbij je zijn en je zoals gewoonlijk supporten. Het kan wel eens een viering zijn om al je prestaties te vieren. Je voelt de liefde die je krijgt van alle mensen om je heen en je zult deze liefde willen delen. Er komt onverwacht blijdschap aan in combinatie met geluk. Je creativiteit staat op scherp en hier kan wel eens een creatief project uitrollen. Anders is een creatieve uitlaatklep wel handig deze week. Verder lijkt alles je deze week gemakkelijker af te gaan dan normaal. Geniet van deze onbezorgdheid.

Let deze week op het getal 8.

Steenbok - De Dwaas

Deze week draait alles om een frisse start. Je bent klaar om een nieuw avontuur aan te gaan of er zullen zich nieuwe kansen aanbieden. Het maakt je nu niet uit waar het je heen brengt. Stap buiten je comfortzone en ga op avontuur. Je bent nu bereid om risico’s te nemen. Dit zal zich lonen op het gebied van zelfontdekking. Als je advies krijgt van anderen, luister hier dan naar en neem het mee. Houd je geest open en omarm je nieuwsgierigheid. Je bent zo enthousiast dat je net een kind in een snoepwinkel bent. Accepteer jezelf zoals je bent. Probeer vertrouwen te hebben in het Universum.

Let deze week op het getal 0.

Waterman - De Dood

Dit is hoogstwaarschijnlijk niet iets wat je te horen wilt krijgen, maar transformatie staat deze week op de agenda. Er komt een einde aan iets of een bepaalde situatie. Een nieuwe fase zal aanbreken in je leven. Hier zal je mee om moeten gaan en het accepteren, zodat je het los kan laten. Het verlies is even zwaar, maar weet dat dit je verder zal helpen in de toekomst. Omarm de transformatie en probeer er niet te erg over in te zitten. Laat het verleden het verleden zijn. Verder kunnen er dingen aan het licht komen die je nog niet wist. Een plotselinge verandering kan ook aanbod komen.

Let deze week op het getal 11.

Vissen - Staven Tien

Je hebt al een tijdje geen balans gehad in je leven en nu wordt het tijd om te zorgen dat dit weer terugkomt. Je staat stil en je beweegt niet meer vooruit. Als je de laatste tijd teveel verantwoordelijkheden op je hebt genomen en je wil dat deze week weer doen, stop dan even en vraag jezelf af of het wel de moeite waard is. Het is tijd om weer verbinding te maken met je passies. Welke hobby heb je de afgelopen tijd links laten liggen? Zeg eens nee in plaats van alleen maar ja. Vraag jezelf af welke prijs het met zich meebrengt als je elke keer maar weer ja zegt tegen iets of iemand. Leer van je fouten om je huidige situatie te verbeteren en om de balans terug te brengen. Pauzeer wanneer het nodig is.

Let deze week op het getal 4.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie