Glamour's daghoroscoop: maandag 11 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart -20 april

Maak over geldzaken heldere afspraken zodat daar geen misverstanden over kunnen ontstaan. Je niet al te beste humeur lijkt te worden veroorzaakt door jaloezie. How come?

STIER
21 april-20 mei

Je bent zwaar allergisch voor gezag/mensen die jou vertellen wat je moet doen. Je zet je hakken onmiddellijk in het zand. Tja, soms kún je niet anders reageren.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Bewust of onbewust lok je een reactie van anderen uit. Wees voorzichtig, want mensen reageren veel feller dan je verwacht. Veiliger is het om zo tactvol mogelijk te zijn.

KREEFT
22 juni-22 juli

Een goede periode om aandacht te besteden aan financiën en te onderzoeken of het mogelijk is om een nieuwe stap te zetten. Sta open voor meerdere opties.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Jij zal wel eens laten zien hoe het moet! Je doorzettingsvermogen en power zijn enorm, maar verwacht niet dat anderen jouw voorbeeld volgen. Ze zijn te eigenwijs.

MAAGD
24 augustus-22 september

Het is wel duidelijk dat je de knop hebt omgezet! Je verzet bergen werk, maar omdat je je agenda slim indeelt, hou je genoeg tijd over voor leuke dingen. Perfect!

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Jij bent momenteel vooral gericht op je eigen bubble. Veel tijd voor andere dingen is er niet, maar dat is gezien de situatie logisch. Eis niet te veel van jezelf, Weegschaal.

SCHORPIOEN
23 oktober- 22 november

Alles verandert en jij hebt (meer) tijd nodig om je aan te passen dan anderen. Geeft helemaal niks. Het gaat niet om snelheid, maar hoe jij er voor jezelf mee omgaat.

BOOGSCHUTTER
23 november- 21 december

Onderzoek of bepaalde verwachtingen nog haalbaar zijn. Ben je ergens van mening veranderd? Dat mag je kenbaar maken aan de mensen die erbij betrokken zijn.

STEENBOK
22 december-20 januari

Jij werkt keihard aan een (financieel) doel en je bent enorm gefocust. Hierdoor mis je misschien de signalen die iemand je geeft. Negeer ze niet, Steenbok.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Het is helemaal niet erg als je het even niet meer weet. Mensen denken dat jij alles aankunt en maar doorgaat. Hoog tijd om je niet overal zo verantwoordelijk voor te voelen.

VISSEN
20 februari-20 maart

Zie je een droom echt in rook opgaan of ben je te negatief? Daar zit een verschil in, Vissen. Door over je gevoelens te praten, krijg je meer inzicht in jezelf. Dóen!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie