Glamour's daghoroscoop: dinsdag 12 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Soms is het slimmer om voor de moeilijke of tijdrovende manier te kiezen. Niet omdat dat leuk of goed voor je is, maar omdat je zo je doel bereikt.

STIER
21 april-20 mei

Je bent zeer ongeduldig en op de minste of geringste opmerking reageer je fel. Probeer je vandaag zoveel mogelijk op jezelf te focussen. Sluit je af voor storende factoren.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

De beste ideeën ontstaan als je niet alleen aandacht besteedt aan je gevoel, maar ook praktisch denkt. Soms moet je niet wachten op een beter moment, maar het moment gebruiken.

KREEFT
22 juni-22 juli

Prille liefde? Het is wel duidelijk dat je het zwaar te pakken hebt. Liefde moet je een goed gevoel geven, Kreeft. Jaag geen onhaalbare dromen na. Een dag tegelijk!

LEEUW
23 juli-23 augustus

Leg de lat vandaag niet al te hoog, want dan steven je op een teleurstelling af. Accepteer dat je vandaag niet kunt doen wat je van plan was. Het is even niet anders.

MAAGD
24 augustus-22 september

Alleen al bij de gedachte aan iemand anders krijg je rillingen. Geen zorgen, want uitzonderingen daargelaten gaat het om positieve gevoelens. Love is in the air.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Sommige beperkingen en/of verplichtingen trekken een zware wissel op je. Gun jezelf regelmatig een pauze en verwacht niet van jezelf dat je alles vandaag af krijgt.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Haha, als je de stoute schoenen aantrekt, maak je er geen half werk van. Vandaag stel je die vraag, maak je dat gebaar en toon je je gevoel. Goed zo! Op naar duidelijkheid!

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

In theorie kloppen je plannen, maar hoe werken ze in de praktijk? Er is maar één manier om daar achter te komen. Ga aan de slag en zie waar je verbetering kunt aanbrengen.

STEENBOK
22 december-20 januari

Je kunt niet altijd op safe spelen, Steenbok. Dit is zo’n periode waarop je aangespoord wordt om een risico te nemen. Klamp je niet vast, maar go with the flow.

WATERMAN
21 januari-19 februari

Je laat niet graag merken als er iets met je aan de hand is, maar mensen die jou goed kennen en die opletten, laten zich niet misleiden. Spreek je uit, Waterman.

VISSEN
20 februari-20 maart

Je hebt het druk met gebeurtenissen in je vriendenkring. Wordt er iets gevierd of herdacht? Het is wel duidelijk dat jij een persoon niet uit je gedachten krijgt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie