Glamour's daghoroscoop: woensdag 13 januari

Benieuwd wat de sterren voor jou in petto hebben?

daghoroscoop
Glamour

Glamour's astroloog Nicole Boshouwers stelt iedere dag jouw horoscoop op. Benieuwd wat de sterren vandaag voor jou in petto hebben? Zoek je sterrenbeeld op en lees mee.

RAM
21 maart-20 april

Ben je er klaar voor om te investeren in meer zelfstandigheid? Daar krijg je nu de kans voor. Stel realistische doelen en accepteer dat je hard moet werken.

STIER
21 april-20 mei

Dit is een perfect moment om je horizon te verbreden en uit je comfortzone te stappen. Toch heb je juist nu ook behoefte aan structuur. Nieuwe regels, die je zelf bepaalt.

TWEELINGEN
21 mei-21 juni

Zoek je eigen kracht en kopieer anderen niet omdat je denkt dat zij misschien weten wat goed voor jou is. Praat met iemand over een persoonlijke kwestie waarmee je worstelt.

KREEFT
22 juni-22 juli

Het draait om je relaties. Niet alleen de liefde, maar ook het contact met je collega’s en klanten verdienen meer aandacht. Investeer in de contacten die belangrijk voor je zijn.

LEEUW
23 juli-23 augustus

Waar voel jij je prettig bij? Een nieuw dieet? Meer sporten? Een andere leefstijl? Een beter moment om hier serieus werk van te maken, krijg je niet! Pak die kans!

MAAGD
24 augustus-22 september

Het lijkt er op dat je de komende tijd extra veel aandacht aan een hobby, creatie of nieuwe passie gaat besteden. En ja, die passie kan inderdaad een persoon zijn.

WEEGSCHAAL
23 september-22 oktober

Het is niet alleen belangrijk om naar je gevoelens te luisteren, maar vooral ook om er iets mee te doen. Jouw happiness is voor een groot deel afhankelijk van de keuzes die je nu maakt.

SCHORPIOEN
23 oktober-22 november

Dit is een uitermate geschikt moment om iets nieuws te leren. Dat geld voor jou persoonlijk, maar je kunt je kennis en ervaring ook delen met anderen.

BOOGSCHUTTER
23 november-21 december

Een prima tijd om aan je financiën te werken en te zorgen dat alles wat daarmee te maken heeft op orde is. Sla geen stappen over en: haast komt je duur te staan.j

STEENBOK
22 december-20 januari

Of je nu voor een nieuwe look gaat of een knoop doorhakt: dit is het moment om voor jezelf te kiezen en goed voor jezelf te zorgen. Wat heb je nodig om gelukkig te zijn? Ga ervoor!

WATERMAN
21 januari-19 februari

Wat het ook is: het is tijd om iets/iemand los te laten. Je sleept deze ballast al te lang met je mee. Vertrouw er op dat er iets beters voor in de plaats komt te zijner tijd.

VISSEN
20 februari-20 maart

Investeer niet alleen in je werk of studie, maar ook in je vriendenkring en sociale contacten. Er komt een kans voorbij om een oude vriendschap nieuw leven in te blazen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Astrologie